Škorpija nedeljni horoskop – od 06. do 12. aprila 2015.

Vama čajevi izuzetno prijaju. Vi znate da precenjujet svoje mogućnosti, pa tegobe dolaze od iscrpljenosti. Izbegavajte previše mesa.

Ljubav

Partner se trudi da vas razume. Ali kako će, kada i vi sami sebe ne razumete. Vrlo je moguće da ćete imati neprijatna suočavanja sa voljenim bićem. Za neke odgovore niste spremni, dok za postvaljanje pitanja jeste. Razmislite koliko je to fer. Pojedine Škorpije će pričati o razvodu ili raskidu, dok će se već neki naći na brakorazvodnoj parnici. Usamljeni mogu da upoznaju osobu koja je samo na prvi pogled interesantna. U suštini je lenja, sebična i pritom umišljena. Vrlo brzo će se uveriti u to.

Posao

Pokušavate da održite tempo šta sve možete i koliko možete, ali nekako vam je teško da izađete na kraj sa svim obavezama koje imate tokom jednog radnog dana. Bez obzira na to, rrazmišljate o dodatnom poslu i obavezama. Uglavnom radićete više nego što vaše telo može da izdrži. U ovom periodu obratićete pažnju na detalje i bićete dobar savetodavac bez obzira da li je to vaš profil posla ili ne. Idete polako ka usponu u karijeri.

Novac

Prilivi novca mogu biti veći nego što ste mislili.Lepa iznenađenja vas očekuju u ovom sektoru, ali ne zaboravite da je u vašem polju novca Saturn koji još pride ide unazad. Nije on baš toliki zlotvor koliko va supozorava da vodite računa o rashodima.

Zdravlje

Neohodan je uredan životni ritam. Prisutne su nervoze i mentalna nestabilnost. Mogući su zdravstveni problemi sa plućima.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!