Bik nedeljni horoskop od 18. do 24.05.2015.

Uživa u testeninama, pastama, picama, njokama, voli i knedle sa šljivama i rezance sa makom ili orasima.

Ljubav

Mlad Mesec na poćetku sedmice se dešava u vašem znaku tako da ćete čuti i biti obradovani na ličnom planu tokom ovog perioda. Sve što je bilo komplikovano postaje jasnije. Počinjete na drugačiji način da sagledavate neke životne segmente i da budete optimističniji na mnogim životnim planovima. Usamljeni će imati prelepo ljubavno iskusto. Romantičan flert koji ne mora da završi vezom. Oni koji su već u vezi mogu očekivati harmonične dane. Bračni pak dolaze u sukobe zbog problema iz prošlosti.

Posao

Vraćanjem Merkura unazad može da dovede do nekih problema. Nemojte sve da shvatiti loše. U pitanju je manji neuspeh koji može da vas podstakne da drugačije plasirate svoj posao. Venera u 3-kući će vas ometati jer ćete uglavnom komunicirati sa klijetnima koji vam prijaju, a posao je posao. Frilenseri će ponovo kasniti sa rokovima. Nezaposlenima samo prazna obećanja. U svakom slučaju zbog Mladog Meseca u vašem znaku bićete dobro raspoloženi i gledaćete da primenite nove strategije na ovom planu.

Novac

Retrogradni Merkur se našao u vašem 2.polju,polju novca pa ćete male turbulencije osetiti u vidu plaćanja starih računa. Oni koji čekaju određene isplate pak se mog lepo obradovati tokom ove sedmice. Budite oprezni, razboriti i dosledni planovi kada je novac u pitanju.

Zdravlje

Generalno vam je zdravlje dobro, ali postoji mogućnost nenadanih povreda. Pojedinima odgovara alternativni vid lečenja, pa neka se skoncentrišu na to.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!