BIK – nedeljni horoskop od 25. do 31.01.2016.

Ako makar jednom na dnevnom redu tokom ove sedmice ne budu sarma, punjene paprike ili neka od mnogobrojnih varijanti jela sa kiselim kupusom – slobodno možete računati da ste protraćili nedelju. Kilogrami se ne vide kada se čovek „slojevito“ oblači, zar ne?

Ljubav

Neka će se muvanja i flertovanja ove nedelje završiti prvim dodirom, prvim poljupcem. Pa zar ima nešto lepše od varijante – zimska idila, kristalno čiste hladne noći i vas dvoje sami pod zvezdama? Zagledani jedno drugom u oči, sve reči su izrečene, sve je već jasno, ostalo je da se prećutni dogovor još samo „zapečati“. Ako pak još uvek niste uspeli da osvojite nekog ko vam je zanimljiv, nemajte brige. Sve dolazi na svoje mesto, druga strana je itekako zainteresovana i želi nešto više sa vama.

Oni Bikovi koji još uvek nisu upoznali osobu koja bi bila vredna truda, neka se ne vraćaju korak unazad. Nije ta prošlost vredna baš toliko da se opet bakćete oko nje. Oni u emotivnim vezama i brakovima imaju dosta dobar period pred sobom. Možda će partner u nekom trenutku biti malo nervozniji, ali zato ste vi tu da „spuštate loptu“ i da smirujete situaciju. Zajednički možete lako rešiti bilo koji problem koji iskrsne.

Posao

Neki ljudi vam se povremeno nađu na putu baš onda kada trebate da odradite neki važan posao. Konkurencija koju imate u svom neposrednom okruženju može vam smetati i u odnosu sa šefovima. No, ništa od ovoga neće biti dovoljno da vas spreči da uradite ono što želite. Stekli ste potrebnu stabilnost, shvatate da je vreme na vašoj strani, kao i svi rezultati koje ste postigli do sada. Vrlo brzo ćete primetiti da prepreke polako nestaju. Zato – samo gurajte dalje, na dobrom ste putu.

Novac

Novac kojem se nadate i koji očekujete definitivno kasni. Stići će, ali ne možda onda kada ste vi to planirali. U ovom segmentu vam sada stoji malo nerviranja, ali bez brige – biće dovoljno za one troškove koji se moraju pokriti. Odradite neki poslić „sa strane“ – novac vam ide od toga.

Zdravlje

Bolja zdravstvena simbolika, ali mogućnosti za prehlade su i dalje tu. I povremeno neki problemi sa kičmom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!