DEVICA – nedeljni horoskop od 25. do 31.01.2016.

I ove sedmice morate da čuvate svoj organizam i imunitet. Nema preskakanja obroka, u koliko god da ste velikoj žurbi. Nema grickanja s nogu i uzimanja po zalogaj tu i tamo. Potrebno je da imate izbalansiranu ishranu, da jedete kuvanu i toplu hranu. Fast fudovi vam neće doneti ništa dobro.

Ljubav

Pazite sad ovako… vi mislite da vam partner namerno kontrira, namerno ide „uz dlaku“. Druga strana je glavni krivac kada stvari ne idu kako treba. A ja vam kažem da to nije tako. Samo trebate malo da sednete i da razmislite, pa ćete shvatiti da vi nekim svojim postupcima isprovocirate reakciju voljene osobe. A posle se žalite kako ona nema razumevanja za vas. Nije loše vreme da se stvari srede. Samo malo više razumevanja i truda, a sada to možete. Videćete i sami – kako nedelja bude odmicala – vas dvoje funkcionišete sve bolje i bolje.

Drage moje Device, Venera, planeta ljubavi, šeta se po vašem polju ljubavi. Neko ko vredi, neko ko je zanimljiv – tu je, u vašoj blizini. Samo vi izgleda gledate na drugu stranu. Ili još niste shvatili da se polako vezujete za jednu osobu. Ovde će stvari brzo početi da se dešavaju. Možda evo koliko sutra. A možda ćete morati da sačekate i sledeću sedmicu…

Posao

Ne mogu da kažem da vam je lako. Toliko truda ulažete u neke poslove, neke dogovore, neke projekte – a rezultati stižu na kašičicu. Neke kolege vas nerviraju u toj meri da imate želju da eksplodirate. Nemojte, sve se može završiti i bez rasprava i tenzije. S druge strane, svesni ste i sami da imate podršku ljudi koji su vam bitni. Sa nekim zaostacima takođe završavate u prvoj polovini ove sedmice. I informacije ili papiri koje očekujete stižu. Sad je nekako sve na svome mestu i može da se krene napred.

Novac

Da ćete se preko noći obogatiti ove sedmice – nećete. Da ćete uspevati da usaglasite troškove i prilive – e, to hoćete. Sad, koliko ste vi lično zadovoljni materijalnom situacijom, to je već neko deseto pitanje. Koliko radite i koliko truda ulažete, svesni ste da to sada ne možete naplatiti u pravoj meri.

Zdravlje

Ako ste stariji pripadnik ovog znaka, uradite krvnu sliku i proverite stanje krvnih sudova.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!