RAK – nedeljni horoskop od 25. do 31.01.2016.

Da postanete tvigi u roku od nedelju dana ne možete – ali ćete itekako umeti sebe da obuzdate kada vidite da vas „vuče“ da uzmete repete. Ili da potamanite celu činiju krofni koje tako savršeno pravi vaša mama… ili baka. U ovoj sedmici imate mere. I to će se odmah primetiti.

Ljubav

Ima u vašim partnerskim odnosima ljubavi, ima strasti… samo prave komunikacije trenutno nema. Ne znači ovo da vas dvoje ne pričate (mada ima i takvih slučajeva) već pre označava da ne možete da se usaglasite po nekim pitanjima. U stvari – po mnogim pitanjima. Kako se ovakve stvari prevazilaze? Pa prosto, prestanete da izvlačite neka nerešena pitanja sada i ostavite ih za neki malo mirniji period. A više se posvetite obostranom zadovoljstvu. Ili nekim dogovorima o praktičnim, svakodnevnim pitanjima.

Slobodni neka batale prošle partnere i okrenu se nečemu što se u ovom periodu pojavljuje. I to preko posla. Jedno poznanstvo polako prerasta u nešto više i samo treba vremenu dati šansu da sve dođe na svoje mesto. Možete povremeno osetiti da strasti kuljaju u vama i da biste što pre da je ostvarite, ali sada je mnogo pametnije graditi odnos koji neće biti zasnovan samo na kratkotrajnim uživanjima.

Posao

Niko ne kaže da vam u poslu ide savršeno. Ali morate priznati da i nije toliko loše. Jeste, istina je da radite i ono što nije vaš posao, da ste razvučeni na šest strana odjednom, ali sve to nekako fura i dalje napred. Malo problema u komunikaciji sa saradnicima ove sedmice, malo nekih zbunjujućih situacija, malo promena u poslednjem trenutku – čisto da vam učini život zanimljivijim. Eto, i privatni poslovi su se pokrenuli u većoj meri. Dogovori i poslovni projekti dolaze u svoju završnu fazu. Dobro je.

Novac

Naravno da imate novca zato što radite više poslova. I naravno da vam to nije dovoljno. Naročito pošto ste svesni koliko je truda uloženo u sve ovo. Ali, makar su prilivi stabilni. Ako ne ide od redovnog posla, ide od povremenih. Malo, malo pa kapne.

Zdravlje

Ukoliko ste stariji predstavnik znaka, povedite malo više računa, da se ne okliznete i padnete. Mlađima mogućnost za infekcije urinarnog trakta.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!