RIBE – nedeljni horoskop od 25. do 31.01.2016.

Pa kako sada da ograničite sebe kada je hrana u pitanju, kad malo – malo pa imate neke proslave, neke pozive na druženja, neka veselja? A sve vam slatko, sve vam prija… mogli biste da povremeno povučete ručnu kočnicu da se ne zaokruglite baš kao ti kolačići kojima ne možete da odolite…

Ljubav

U ovom periodu Venera lepo gleda na vaš znak, pa će ljubavne prilike biti donekle olakšane. Slobodnim Ribama neka nova poznanstva idu preko prijatelja, preko društvenih okupljanja i sa ovom osobom biste mogli uspostaviti lepu komunikaciju. Još uvek se ne otvara pravo vreme da se ova priča produbi, ali sve ide ka tome. Za sada uživajte u tome što imate osobu na koju možete da mislite. I što vam svaki put izmami osmeh na lice. Od sitnica se sada „hranite“ – od poneke porukice, od ponekog malog znaka pažnje. Samo nastavite ovako, i radujte se stvarima koje vam dolaze u narednom periodu.

Oni koji imaju emotivne ili bračne partnere uspevaju da se više povežu sa osobom do koje im je stalo. I sami ste svesni da vas dosta toga sada odvaja – nemate dovoljno vremena, partner vas može čak nekim svojim postupcima iznervirati… ali sve je ovo prolazno i ne može da ugrozi vašu vezu. Idu bolji dani, verujte.

Posao

Imajte jednu viziju u glavi – neće još dugo trajati ovaj zastoj i problemi u poslovnom segmentu. Popraviće se stvari vrlo brzo, a prve naznake ćete videti već tokom ove nedelje. Doduše, još vam stoje nerviranja, još vam stoji mogućnost rasprava i tenzije sa kolegama, ali kako dan za danom odmiče – rešavate situacije i izlazite iz ovoga. Prijatelji vam dosta znače kao podrška i mogu vas usmeriti ka nekim pravim prilikama. Neko vam radi iza leđa, a sigurna sam čak i da znate ko je ta osoba. Obratite više pažnje na nju, jer vam može pokvariti neki dogovor.

Novac

Trend boljih finansijskih priliva se nastavlja. I usluge od strane osoba sa kojima ste duže u kontaktu mogu vam doneti dodatni posao i priliku da zaradite. I dalje, na žalost, problemi sa obavezama i plaćanjima. I tome će doći kraj, ali ono najhitnije morate izmiriti.

Zdravlje

Mogućnost povrede na radnom mestu. I stomačna regija je nešto osetljivija.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!