BLIZANCI – nedeljni horoskop od 25. do 31.01.2016.

Za vas dragi moji i dalje važi ona krilatica – manje je više. Da prevedemo – jedete na vreme, jedete manje obroke, prekidate kada vam je najslađe. Jedite i malo jaču hranu, samo ne u velikim količinama. Inače ćete zaspati na poslu. Dremati na poslovnom sastanku. Zevati usred romantičnog susreta…

Ljubav

Dragi moji usamljenici, malo se taj vaš emotivni život promrdao, živnuo. Doduše, ne mnogo, da se ne lažemo – ali ipak se nazire neko svetlašce na kraju tunela. Ono što vam zaista smeta jeste što u nekom trenutku izgleda kao da ćete uspeti da osvojite predmet svog obožavanja, da bi se već u sledećem trenutku situacija nekako preokrenula i ona čuvena blokada postavila ispred vas. Neki će dići ruke. Nemojte to da budete vi. Prihvatite tempo koji je za vas težak kao crna zemlja i gurajte dalje. Sve će se složiti kako treba, samo da naleti pravi trenutak.

Ove sedmice ćete možda dobiti poneku naznakicu da stvari idu u pravom pravcu. Nastavite. Blizanci koji su u partnerskim odnosima u boljoj su poziciji ove sedmice. Još uvek će povremeno biti situacija koje vas izbacuju iz takta, ali kao da vam je muka da više zvocate, pričate, svađate se. Kako dani budu odmicali, vas dvoje ste sve bolje. Samo nastavite tako.

Posao

Radi, radi i ne diži glavu. Iako te saradnici izluđuju, iako sa nekim ljudima ne možete nikako da uspostavite normalnu komunikaciju, iako postoji veliko nerazumevanje. No, ako malo realnije pogledate, videćete da i pored vašeg nerviranja, stvari idu na bolje. Neki su dogovori u završnoj fazi, neki poslovi su spremni za realizaciju, u suštini – malo po malo, sve se otvara pred vama. Doduše, sve ide brzinom umornog puža, ali ide. Ne srljajte, prilagodite se – dobre stvari se otvaraju pred vama.

Novac

Malo bolji prilivi će krenuti tokom ovog perioda. No, za vas i dalje stoji upozorenje da redukujete troškove i da pokušate da izmirite makar deo dospelih obaveza. Ovo vam sada može biti ključni problem. Još jako je malo vremena ostalo da stavite tačku na zaostatke.

Zdravlje

Cirkulacija slaba, imunitet ne baš najbolji, vi bez energije. Pored toga – gledajte gde idete.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!