JARAC – nedeljni horoskop od 25. do 31.01.2016.

Merkur se pokrenuo direktno u vašem znaku a i Venera se šeta kroz njega. Pravo je vreme da se dignete ne samo u energetskom smislu, već i što se raspoloženja tiče. I naravno – da počnete da jedete kako treba. Bez preskakanja obroka, bez po nekog zalogaja tu i tamo. Apetit u porastu.

Ljubav

Kada vi pokažete više ljubavi i razumevanja, i emotivnom partneru je to lakše da učini. Do polovine nedelje ćete možda imati nekih sitnijih nesuglasica (samo nemojte da neke stare priče i probleme po stoti put izvlačite na dnevni red) ali već posle toga su za vas dvoje mnogo bolje prilike. Venera u vašem znaku daće vam da osetite želju za suštinskim povezivanjem sa partnerom, ali će vam takođe dati da na lepši način pristupate i drugoj strani, a i rešavanju nekih zajedničkih, praktičnih pitanja. Sve u svemu – pred vama nisu loši dani, pa se potrudite da ih ulepšate i povežete se jače.

Ako ste usamljeni, Venera će vam doneti dodatni šarm, gracioznost, a takođe će privući i neke poglede na vas. Vi ste još uvek donekle nesigurni i stidljivi i ustručavate se da napravite prvi korak ka nekome ko vam je simpatičan. I ta situacija je rešiva tokom ove sedmice, jer vam stiže dodatno samopouzdanje i vera u sebe.

Posao

Od utorka je Merkur u vašem znaku u direktnom kretanju. Mnogo toga ste u prethodnom periodu naučili i saznali, doduše na nešto teži način, ali sada sve to možete primeniti u svojim poslovnim odnosima. Shvatićete da neki ljudi mnogo obećavaju, a teško ispunjavaju i da se samo na pojedine možete osloniti. Sada umete i da ih prepoznate. Pokrenućete neke sitne, ali izuzetno korisne projekte. Korisne u smislu materijalne dobiti, ali i toga što će vas povezati sa pravim, zainteresovanim saradnicima.

Novac

Definitivno su se u finansijskom segmentu stvari pokrenule na bolje. Istina je da su prilivi sitni, ali ih ima u većem broju, pa kada se sabere i oduzme – imate dosta solidan saldo. Troškovi vezani za dom su i dalje izraženi . Nemate razloga da brinete – regulisaćete sve na vreme.

Zdravlje

Blaže zdravstvene tegobe. Ništa strašno, samo malo više vodite računa o sebi.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!