STRELAC – nedeljni horoskop od 25. do 31.01.2016.

I pored sve vatre koja gori u vama, izgleda mi da se zima i vama uvukla u kosti. Sada imate prilike da malo dignete imunitet i nadoknadite energiju koju ubrzano trošite. Više mlečnih proizvoda, više crvenog mesa, više variva. I dosta „zimskih“ salata, naročito turšije i kiselog kupusa.

Ljubav

Emotivni partner će napraviti jedan korak ka vama. Vi napravite jedan korak ka njemu. I otprilike, nađite se negde na pola puta. Znam, mnogo lakše je to reći nego učiniti. Ali vreme je za kompromise, vreme je da se neka pitanja konačno raščiste i da se na njih stavi tačka. I idemo dalje, ne vraćamo se više unazad da preispitujemo, da razmišljamo a da ništa od toga nemamo. Stavite emociju na prvo mesto. Stavite vaše zajedništvo ispred svega ostalog. I vratite se jedno drugom, na pravi način. Onako kako treba. Porazgovarajte, otvoreno, lepo. I uključite opciju – mir, mir, mir, niko nije kriv.

Malo šale, ali poenta je u tome da se sada zaista možete povezati više. Ne čekajte neke druge ili treće prilike. Oni koji su sami sada iz drugačije perspektive posmatraju sve ono što je vezano za ljubav. Možda vas je i interesovala samo strast i avantura, ali sada vam je potrebno nešto trajnije, nešto što vredi i čemu se možete posvetiti.

Posao

Još uvek postoji forma nestabilnosti u vašem poslovnom segmentu. Nestrpljivost, neizvesnost u nekim dogovorima i teško pokretanje svih situacija koje su vam bitne. Ipak, Venera tranzitira kroz polje posla i novca i otvoriće u većoj meri neke prilike za vas. I sami ćete primetiti da od drugog dela sedmice neke stvari počinju da se sređuju i da dolaze na svoje mesto. I dalje ćete morati da primenjujete upornost i strpljivost ako želite da iz ovoga izvučete ono što je najbolje po vas. Do vas dolaze pozitivne vesti.

Novac

Dobili ste obećanje oko nekog finansijskog priliva i više je nego verovatno da će to i biti ispoštovano. U svakom slučaju, bolji su vam prilivi ove sedmice, a neki poslići će vam „uleteti“ potpuno neočekivano. Imate šanse da zaradite i od povremenih i dodatnih poslova.

Zdravlje

Unosite više tečnosti i vitamina. Utopljavajte se. Pazite da se ne povredite.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!