VODOLIJA – nedeljni horoskop od 25. do 31.01.2016.

Malo više nerviranja ove sedmice, malo smenjivanja crnih misli sa ekstatičnim „skokovima“. Savršen period da ne vodite računa ni o svom organizmu, ni o hrani. To što ne jedete i preskačete obroke opet, definitivno neće ublažiti neke situacije. U svakom slučaju – potrebna vam je snaga da se borite.

Ljubav

Ako pokažete više strpljenja i tolerancije, vaši emotivni i partnerski odnosi će se ubrzo srediti. Na žalost, malo je verovatno da će to biti u ovoj sedmici, koja je dosta problematična po vas kao par. Sada bi najviše trebali da vodite računa da ne produbljujete sukobe između vas dvoje. Svesna sam da ste povremeno zabrinuti, nesigurni, da želite da pobegnete od nekih situacija i rasprava, ali strpljenje mora biti vaš prioritet. Pojedinim Vodolijama stoji mogućnost da malo zađu u vode tajnih odnosa i flertovanja. Razmislite šta vam ovo može doneti, a šta oduzeti.

Ukoliko ste sami, emotivni segment je na neki način potisnut. Moguće je da vas suviše stvari okupira, da imate probleme sa kojima morate da se borite, pa se povlačite iz društvenih dešavanja i samujete. A moguće je i da postoji dopadanje prema nekom, ali da smatrate da još uvek nije pravo vreme da se pokrenete. U suštini – zaista nije neko vreme za ljubav.

Posao

S jedne strane – postoji jaka potreba za pokretom i isticanjem. S druge strane – imate dosta problema i situacija koje vas stalno vraćaju unazad i koje vam unose nemir. Biće teško pomiriti ove dve stvari i naći neku sredinu u kojoj ćete vi moći da funkcionišete. Takođe, provokacije ili postupci od strane drugih vas dodatno bodu u mozak jer su usmereni direktno protiv vas. Šta god da radite, pokušajte da idete polako i primenite dodatnu smirenost. Koristite mozak i razum, ne dozvolite da nestrpljivost pobedi.

Novac

Izgledaće u nekim trenucima da možete zaraditi na brzinu. Tu budite dosta obazrivi, jer vam finansijski prilivi u ovoj nedelji ne idu lako, pa možete izgubiti umesto da dobijete. Redovni prilivi funkcionišu, ali sada ste i sami svesni da je to nedovoljno da podmiri sve troškove i dugovanja. Samo polako.

Zdravlje

Uglavnom vam stoje prolazne tegobe. Ipak, zdravlje je sada malo načeto. Dosta se i nervirate.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!