VAGA – nedeljni horoskop od 25. do 31.01.2016.

Ova sedmica vam donosi malo „prave“ hrane. Konkretne. Istina je da promakne po neki slatkiš tu i tamo (vi bez šećera niste baš svoji) ali više ćete se usredsrediti na ono što može da se konzumira kašikom. Ne, definitivno ne mislim na to da kašikom jedete Nutelu iz tegle. Kuvana jela i zdravi obroci.

Ljubav

Sigurna sam da vas emotivni ili bračni partner u nekim trenucima nervira toliko da biste najradije iskočili iz kože. I da će biti par situacija tokom nedelje kada će taj vaš unutrašnji pritisak i tenzija pokazivati sve tendencije da izbiju. Da li ćete odreagovati? Pa nešto mi se čini da ipak nećete. Da ćete uspeti da se smirite i hladne glave sagledate situaciju. Ono što vam je bitno tokom ovog perioda jeste da prvenstveno učvrstite svoje odnose. I posvetićete se tome, iako vam u pojedinim momentima neće biti baš lako. Uz mnogo vašeg napora – situacija između vas i voljene osobe gura nekako napred.

Ukoliko ste usamljeni, svesni ste zainteresovanih pogleda. Prija vam i komunikacija i pažnja koje vam neke osobe posvećuju. No, vi trenutno baš i niste voljni da se tako lako „prepustite“ osećanjima da vas nose. Potrebno vam je nešto što od samog početka odaje utisak stabilnosti i trajnosti. I zato ćete čekati pravu priliku.

Posao

Tokom ove sedmice dolazićete u kontakt sa ljudima koji možda ne odgovaraju vašem senzibilitetu. Ili sa onima sa kojima se ne razumete u potpunosti, možda funkcionišete i radite na različite načine. No, i pored ove neusklađenosti, ne može se osporiti da su kontakti povoljni po vas. Mogu se ovde napraviti i lepi dogovori i pokrenuti neke saradnje. Uz zastoj u samom početku, to stoji. Uz neku vrstu težine, stoji i to. Malo ćete se vi prilagoditi, malo druga strana. I na kraju će sve ispasti dobro i po vas i po njih. Mogućnost pokretanja bitnih poslova.

Novac

Kako nedelja bude odmicala, priliva će biti sve više. Ili će se nešto što je do sada bilo neizvesno što se plaćanja tiče, u potpunosti ustaliti. Novčanom situacijom ne možete da budete nezadovoljni. Jeste da na više strana morate da se angažujete i radite, ali to vam se i isplati sada.

Zdravlje

Znate kako kažu – čizma glavu čuva, šubara je kvari? Vama ove sedmice sve ide od nogu.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!