BIK – nedeljni horoskop od 28.09. do 04.10.2015.

E pa došlo je vreme da I vi povučete ručnu kočnicu što se klopanja tiče. Malo ste se I ubuckili u prethodnom periodu I sada polako počinjete da osećate da vam sve to smeta. Neki od pripadnika vašeg znaka će shvatiti da je vreme da se bace na dijetu. Ne volite ih (a ko ih voli doduše) ali ćete se ipak uvesti neke restrikcije I odreći se omiljene hrane.

Ljubav

Vladar polja ljubavi, Merkur, ide unazad….vaša vladarka Venera ulazi u kvadrat sa Saturnom… sve lepše od lepšeg… Prva simbolika svega ovoga bi naravno bila, vraćanje u prošlost što pojedini Bikovi neće moći nikako da izbegnu. Doduše, možda ni ne želite to. Očigledno je da se sada mogu uspostaviti ponovni kontakti I susreti sa bivšim emotivnim partnerom, ali je zaista pitanje u kom pravcu bi sve to moglo da ide.

Ne može se osporiti da u ovom trenutku možda previše očekujete od ovoga, a to je uvek teren za razočarenja I problem. Što se tiče odnosa onih koji su u dužim emotivnim vezama I brakovima, shvatićete da se između vas dvoje dižu zidovi koje u ovom momentu ne možete da savladate. Moguće je da okolnosti nisu na vašoj strani, moguće je da se neke druge osobe umešaju u vašu vezu, a moguće je I da dobijate pogrešne savete od drugih. Najbolja bi varijanta bila ne povlačiti nikakve konkretnije poteze jer se lako možete pokajati zbog njih. Slobodnima nije dobro vreme za emotivne početke, pa gledajte da to izbegnete. Ako je ikako moguće.

Posao

Prvi deo nedelje iskoristite da završite nešto što ste započeli u poslovnom segmentu jer je više nego verovatno da ćete u drugom delu sedmice imati veću problematiku kojoj ćete morati da se posvetite. Ne dozvolite da zaostale obaveze trpe zbog tereta novih. Oni koji se bave privatnim poslovima imaju dobre šanse da obnove jednu saradnju koja je već duže vreme bila u blokadi ili sa smanjenim kapacitetom.

Za nezaposlene ova nedelja može biti dobra, jer postoji mogućnost kontakta od strane poslodavca kod kojeg su aplicirali u prethodnih mesec dana. Generalno, zbog teških aspekata koje ova sedmica nosi sobom Bikovi će se često suočavati sa promenama planova pod teretom okolnosti kojima moraju da se prilagode.

Novac

Stoji mogućnost dobijanja zaostalih isplata, ali će to verovatno biti ili u smanjenom obimu ili iscepkano, na rate. Generalno je finansijski momenat problematičan, pogotovo što I vas čekaju obaveze koje ne smete propustiti da platite. Stoje mogućnosti isplate od povremenih ili honorarnih poslova.

Zdravlje

Slabe tačke ove sedmice su grlo, bubrezi. Stoji mogućnost peska I urinarnih infekcija.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***********************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!