RAK – nedeljni horoskop od 28.09. do 04.10.2015.

Ili ručkovi po restoranima ili pripremanje hrane za svoju porodicu I okupljanje svih članova oko stola. Naglašena je sklonost da sednete I pojedete nešto kvalitetno I odabrano. Malo jača mesa – naročito govedina, a sve ako je moguće preliveno kvalitetnim sosom sa dosta povrća. I trebaće vam više snage nego inače, tako da je ovo skroz ok.

Ljubav

Oni u dužim emotivnim vezama imaju pred sobom prilično stabilnu nedelju. Partner I vi uspevate da se nekako uskladite I pored svih obaveza koje imate I uglavnom ćete jedno u drugom povremeno tražiti oslonac I podršku. Dosta skladni aspekti koje ne treba kvariti sumnjičenjima I nervozom. Što se onih Rakova u brakovima tiče, tu već može doći do problematike a čini mi se da vi često nećete moći da se “ugrizete za jezik” I da ćete lako upadati u rasprave.

Mislim da je jedan od osnovnih problema koji se mogu pojavljivati između vas dvoje posao I materijalna situacija, pa će sve ovo često izazivati da se sukobljavate bez ikakvog smisla, a zbog sitnica. Obzirom da su Merkur I Sunce u vašem polju doma, morate shvatiti da jedino otvorenom komunikacijom , na ravnopravnim osnovama možete lakše pregurati ovaj period. Slobodni Rakovi su dobili osobu u svojoj blizini koja se interesuje za njih, ali mislim da još uvek niste prevazišli neku emotivnu otuđenost ili žal za prošlošću. Idite polako, dajte priliku sebi.

Posao

Dragi moji Rakovi, do polovine sedmice iskoristite još neke prilike koje vam se ukažu, pokupite neke bitne kontakte I uspostavite prijateljske odnose sa ljudima od kojih očekujete pomoć, jer od drugog dela sedmice ulazite u nešto teži poslovni period. Venera u vašem polju posla polako ulazi u kvadrat sa Saturnom iz polja poslovnih obaveza I odgovornosti, pa ćete vi ovaj aspekt osetiti kroz pritisak od strane nadređenih, poslovnih saradnika, kroz kratke rokove I kroz napetije odnose sa kolegama.

Pokušaćete da se pokrenete I ugovorite nešto novo, ali mislim da sem obećanja (koja se mogu pokazati kao prazna) nećete dobiti baš mnogo toga. Shvatite ovo kao jedan period kada treba malo više zapeti da bi se stvari odvijale kako treba.

Novac

Kako sve ostalo funkcioniše, čovek bi pomisliio da će I na polju finansija biti katastrofa. No, za divno čudo – nije. Prihodi su vam dosta stabilni I tu nećete imati nekih većih problema. Ono što je bitno je preraspodela novca o kojoj ćete morati da vodite računa od sada pa na dalje…

Zdravlje

Polje saobraćaja je postavljeno prilično komplikovano pa oprez za sve učesnike u saobraćaju.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*********************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!