DEVICA – nedeljni horoskop od 28.09. do 04.10.2015.

Dok Mars tranzitira vašim znakom I priliv I trošenje energije su dosta naglašeni, pa će Devicama trebati više hrane nego inače da bi očuvali kvalitet svog zdravlja I psiho fizičkog stanja. Ipak, ne smete jesti bilo šta jer će se vaš osetljiv stomak odmah pobuniti na ovo – kvalitetne namirnice, dosta svežeg povrća I voća I nešto posnijeg mesa.

Ljubav

Venera je dosta dugo u vašem polju podsvesti I tajni tako da su Device prošle kroz jedan period kada je bilo nešto teže oformiti prave I jake emotivne spone. Drugi su, doduše, ovo vreme iskoristili za malo šaranja I varanja, za malo avanture I tajnih veza. No, dobro, šta je bilo bilo je – bitno je šta će biti na dalje. Venera se približava ulasku u vaš znak, ali će pre toga napraviti kvadrat sa Saturnom koji kreće od drugog dela ove sedmice.

Zašto je to za vas bitno? Ovo je važno najviše onima koji su u bračnim odnosima zato što kreće period kada bi vaša tajna domunđavanja sa strane itekako mogla biti primećena I osujećena. Smatrajte da ste upozoreni na vreme I čuvajte odnose u kojima ste. Slobodni će tokom ovog perioda ostati slobodni I dalje jer je malo verovatno da ćete uspeti da stupite u pravu komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. Najbolje će proći oni u dužim emotivnim vezama, gde sem povremenih trzavica (koje ćete uglavnom vi izazivati) neće biti neke vće problematike…

Posao

Znate li kako to izgleda kada imate volju, imate želju, imate sposobnosti – ali vam se jednostavno ništa ne da da ostvarite ili pokrenete? Ako ne znate, saznaćete tokom ove sedmice. Em morate non stop da se angažujete oko nekih poslova I papirologije za koju ste mislili da ste je odavno regulisali, em vaši pokušaji da se više aktivirate u nekim novim saradnjama nikako da urode plodom.

Ne može se poreći da će poslovni saradnici biti isuviše komplikovani za vaš ukus I da ćete teško izlaziti na kraj sa njihovim zahtevima, a moguće je I da nikako nećete uspevati da se usaglasite što se dogovora I sastanaka tiče. Naoružajte se strpljenjem I potrudite se da prođete što bolje kroz ovu sedmicu.

Novac

Na žalost, svidelo vam se to ili ne, ulazite u jedan period kada će biti neophodno da se dobro organizujete što se finansijskih obaveza tiče. Neke situacije će polako krenuti da stiskaju I biće neophodno na vreme napraviti plan otplate zaduženja, kredita, obaveza.

Zdravlje

Sa Marsom u svom znaku dobićete na impulsivnosti I neobazrivosti, a “proradiće” I problematika vezana za kičmu I stomak.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!