VODOLIJA – nedeljni horoskop od 28.09. do 04.10.2015.

Je li vam to neko rekao da ste se ugojili, pa ste počeli da jedete kao ptičica? Ja ne znam šta vam se dešava, ali vi malo po malo smanjujete količinski svoje obroke…doduše, još uvek volite da pojedete nešto što je kvalitetno I ne trpate u svoj stomak bilo šta, ali ipak nemojte preterivati. Povremeno prođe I ceo dan a da ništa niste okusili…

Ljubav

Dragi moji “bračni” – vreme je da se malo dovedete u red. Vaši odnosi su do sada bili takvi kakvi su, a sada je vreme da I jedno I drugo pokažete malo više poštovanja I odgovornosti. Ne bih rekla da će se neka treća osoba isprečiti između vas (mada, I to je moguće) već bih pre rekla da vam okolnosti nekako neće ići na ruku a da veliku ulogu ima I napet materijalni momenat. Sve ovo može dovoditi do nekih tenzija između vas dvoje, pa I do zahlađenja I distanciranja.

Naravno, I sami znate šta u takvim situacijama treba raditi – držati se zajedno I posvetiti više pažnje očuvanju vašeg sklada. U dužim emotivnim vezama je dosta dobra situacija, sem što će povremeno biti sumnjičenja I prebacivanja zbog flertovanja I jedne I druge strane. Ipak, ne bih rekla da je ovo ozbiljnije I da bi moglo da naruši vašu vezu. Što se slobodnih tiče, ako ste se setili da biste možda želeli da imate stalnog partnera pored sebe, verovatno ste se setili u pogrešnom trenutku – kada upoznajete samo osobe koje na neki način nisu dobre po vas. Iskreno, savetovala bih vam da tokom ove nedelje ne započinjete emotivne odnose.

Posao

Dosta se vi dobro držite poslovno, obzirom na celokupnu situaciju I na okolnosti koje su protiv vas. Učvrstili ste se tu gde jeste I samo gledate priliku da nešto dodatno promenite na bolje. Kolegijalni odnosi neće biti korektni tokom ovog perioda, pa eventualnu pomoć ili podršku za svoje planove ne tražite u osobama kojima ste okruženi. Može postojati čak I neka forma revanšizma (za nešto što je bilo ranije, valjda vi znate šta) pa se pomirite da vam je ove sedmice zagarantovano samo ono – u se I u svoje kljuse.

Pojedinim Vodolijama nikako se neće dopasti promene koje su najavljene, pogotovo što se bojite da će nekako baš vaše radno mesto ostati da “visi”. Mislim da je ovo pre strah nego moguća realnost.

Novac

I kod vas se nastavlja prilično solidan trend finansijskih priliva, ali ne može da se ospori da nekako odlivi postaju sve veći I veći…..Da li mi se samo čini ili ste se vi to u prethodnom periodu preko glave zadužili, pa sada iskijavate svoje olako trošenje? Mislim da je baš to ta situacija…

Zdravlje

Suviše ste nervozni za svoje dobro. Vodite računa o pritisku.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

********************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!