JARAC – nedeljni horoskop od 28.09. do 04.10.2015.

Dosta promenljivo raspoloženje koje će u većoj meri uticati na način ishrane. Vi ionako ne jedete mnogo I ne opterećujete svoj probavni sistem a tokom ove sedmice apetit vam samo može dodatno pasti. Neophodno je da u ovom periodu uzimate mnogo više žitarica, povrća, mladog sira (najbolje kozijeg) i da izbegavate suhomesnate proizvode, koliko god ih voleli.

Ljubav

Kršenje u bračnim odnosima se nastavlja I dalje. Vidite, ja sam povremeno pokušavala da upozorim da u bračnim vezama mnogo toga nije u redu I da je neophodno što pre krenuti da se stvari popravljaju. Sada ste tu gde jeste, na jednoj vrsti raskrsnice gde vi i partner morate da odlučite da li nastavljate zajedno ili ne. Ja bih vam savetovala da nikako ne odlučujete na brzinu, jer ovo je takvo vreme – ako se odluke ne donesu promišljeno i zajednički, postoji jako velika verovatnoća da se posle oboje pokajete zbog njih. Pokušajte da ispravite šta se da ispraviti.

U dužim emotivnim vezama ovo će biti period koji donosi smirenje i stabilnost. Da, imaćete da se izborite sa povremenom problematikom koja će se javljati, sa sumnjom, sa mešanjima drugih u vaš odnos, ali rekla bih da ste ipak suviše kompaktni kao par da bi vas nešto moglo odvojiti tek tako. I to je dobro. Za slobodne pripadnike ovog znaka malo karmike – jeste li je se uželeli možda? Vladarka polja ljubavi, Venera, kreće se ka kvadratu sa vladarom vašeg znaka. Emotivno možete dobiti ono što priželjkujete, samo ako ste spremni da sačekate i budete strpljivi.

Posao

Trend pritisaka na vas se nastavlja i dalje i očigledno je da ste u jednom periodu kada ne možete dobiti ništa na lagan način. Najgore će vam pasti što će neka obećanja vama data ostati neispunjena a moguće je da ćete ostati i bez neke forme napredovanja, unapređenja ili finansijske nagrade. A baš ste se radovali tome. Ne bih rekla da je ovo zatvoreno zauvek, ali za sada jeste. Šta god da ste planirali, spremite se da budete fleksibilni i da te iste planove menjate u hodu.

Saradnja i obavljanje poslova sa prijateljima vam se ne preporučuje, jer ćete verovatno slavno propasti, pa će pasti međusobno optuživanje. Na sve ovo – ipak je jedna stvar važna – kada poslovni saradnici žele da se nešto kvalitetno i korektno odradi – oni isključivo traže vas.

Novac

Neka finansijska problematika počinje da isplivava I vi ne možete uraditi nešto mnogo po tom pitanju, sem platiti obaveze koje su očigledno preskočene ili zaboravljene. Ovo će se verovatno dogoditi tokom drugog dela sedmice, pa budite pripravni da zagrabite malo u svoj štek.

Zdravlje

Naglašen potencijal za probleme sa bubrezima I nadbubrežnom žlezdom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*********************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!