BLIZANCI – nedeljni horoskop od 28.09. do 04.10.2015.

Nema druge, izgleda mi da vam je u toku ove sedmice zagarantovano da ćete samo jesti “s nogu”, sve u brzini, sve u žurbi, pa pričati o tome da ćete se hraniti iole zdravo nema veze sa vezom. Osnovna hrana će vam verovatno biti na kiscima brze hrane ili u pekarama, gde ćete gledati da ono što ste uzeli progutate na brzinu I nastavite dalje… šta da se radi…

Ljubav

Prvo bih se osvrnula na one Blizance u bračnim odnosima, zbog tranzita Marsa kroz vaše polje doma. Iako je ovo jedna dosta podsticajna energija u smislu da vi I bračni partner možete rešavati neku tekuću problematiku dosta brže nego inače, a dobro je I za preseljenja I renoviranja stana…ipak je taj isti Mars tokom ove sedmice u dosta lošem aspektu sa Neptunom I u izlazećem kvadratu sa Saturnom.

Nemojte da vas iznenadi ako u ovom period bude komplikovanih I zbunjujućih situacija sa bračnim partnerom. Bogami, I neke teške optužbe što se vernosti tiče mogu pasti. Jedino što bih vam savetovala je da shvatite da mnogo toga sada izgleda kao laž, dok u suštini to nije. I zato je bolje pokušati da održite svoj brak u stabilnosti I miru. Oni u emotivnim vezama su u nešto boljoj poziciji mada je sigurno da ćete prorediti vaše susrete I viđanja, najviše zbog obaveza I kod vas I kod partnera. Slobodni Blizanci će se jako truditi da animiraju osobu koja im se dopada, ali je malo verovatno da nešto zaista mogu I pokrenuti.

Posao

Upravo smo izašli iz faze kada je Mesec bio pomračen, a ova planeta vlada baš vašim poslovima I zaradama. Ne može se osporiti da vam je ova sedmica mnogo komplikovanija nego što biste vi to želeli. Ako kažem da ništa neće ići kako treba, verovatno ću preterati, ali sigurno je da ćete dosta toga morati bukvalno na mišiće da pogurate da biste I ostvarili.

Saturn u vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava I “ljudi preko puta vas” počinje da pokazuje svoju ružnu, ograničavajuću stranu, pa ćete brzo shvatiti da je potrebno mnogo prilagođavanja da biste se uklopili sa saradnicima I poslovnim partnerima. Neki će Blizanci spas potražiti u privatnim poslovima, nadajući se da će na taj način uspeti da izađu iz krize koja ih je zadesila.

Novac

Iako tokom ove sedmice postoji par prilika za jače finansijske prilive, očigledno je da vi u ovom period ne baratate novcem na pravi način. Ne zanosite se nekim finansijskim ulaganjima mnogo, jer ćete više nego verovatno izgubiti, naročito ako su to poslovi sa prijateljima.

Zdravlje

Virusne infekcije, trovanja hranom (naročito je važno da vodite računa o ispravnosti namirnica).

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

********************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!