VAGA – nedeljni horoskop od 28.09. do 04.10.2015.

Aktuelni kvadrat vladarke vašeg znaka Venere sa Saturnom tokom ove sedmice kao da viče – restrikcija! Smanjite obroke, jedite više puta u toku dana po malo, I obavezno za užinu konzumirajte voće ili voćne šejkove. I dalje je na snazi savet da je potrebno što više unositi vode, čajeva, tečnosti generalno.

Ljubav

E drage moje Vage, lepo sam vas upozoravala prošle sedmice na to da vodite računa o impulsivnosti I o tome kako ćete se ponašati prema emotivnom partneru. I sada smo u situaciji u kakvoj jesmo. Neke male šanse da promenite stvari na bolje imate u prvom delu sedmice, već posle toga upadate u duboku dubiozu zbog onoga što je učinjeno. Savet – iako vaša vladarka tranzitira kroz znak Lava pa su vam ponos I arogancija na prvom mestu I ne biste priznali da ste pogrešili nikako – za vas je najbolje da prestanete da nosom parate oblake I da date parteru ono što mu je potrebno – izvinjenje.

Samo…nemojte računati da će baš odmah posle jednog izvinjenja situacija da se sredi – čini mi se da će pojedini biti stavljeni malo “na led” dok se ne opamete….Generalno – mislim da vam je jasno – partnerski odnosi u jednoj dosta lošoj fazi sa tendencijom da se to dodatno produbljuje. Slobodni – bolje izbegnite ljubavne zamke, jer osoba u koju se u ovom period zaljubite, može postati vas mučitelj…

Posao

Nezgodne pozicije planeta u polju podsvesti, tajnih neprijatelja, pa mi se čini da bi pojedini pripadnici znaka trebali da pripaze na krađu svoje intelektualne svojine, da svoje ideje I kreacije ne dele sa onim ljudima koji to ne zaslužujui da ne odaju nikako poslovne tajne. Nemojte se iznenaditi ako se u ovom periodu suočite I sa internim kontrolama ili inspekcijama.

Drugi deo sedmice je posebno opterećujuć po vas jer ćete tada shvatiti da željene promene ne možete da pokrenete ili da im je potrebno mnogo više vremena da zažive. Što se kolegijalnih odnosa tiče – biće potrebno mnogo usklađivanja I diplomatije da bi sve funkcionisalo kako treba. A verovatno neće, pogotovo ako budete čuli kolege da vas ogovaraju.

Novac

Navikli ste u prethodnom periodu da su novci dolazili taman onda kada je potrebno. Pošto to u narednom period neće biti baš slučaj, naučite da povremeno ostavite nešto na stranu za crne dane. Ne manipulišite finansijama, jer nećete uspeti da zaradite ništa.

Zdravlje

Stres može biti glavni okidač za zdravstvene problem, kao I vaš potpuni nemar prema svom organizmu. Nađite više vremena za sebe.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***********************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!