STRELAC – nedeljni horoskop od 28.09. do 04.10.2015.

U ovom period ćete jesti verovatno bez ikakvog reda I smisla. Poenta je u tome da ćete se u suštini hraniti onda kada stignete I kada uhvatite malo vremena. Ako bude više vremena – onda će obroci biti veći. Ako je nešto brzinski – onda samo da se ubaci zalogaj dva “u prolazu”. Videćete I sami kako će vaš stomak reagovati na ovo…..pojedini će da se naduvaju kao žabe…

Ljubav

Čini mi se da su se oni u brakovima malo prizvali pameti I smirili. Očigledno je da su problem iz prethodnog perioda I vaše nesuglasice ipak imale efekta pa sada mnogo više vodite računa o načinu na koji se ponašate jedno prema drugom. Oni u dužim emotivnim vezama još uvek su u fazi – idi mi – dođi mi….čas su kako treba, čas se povuku, čas se svađaju, čas se mire. Neko bi rekao na sve ovo – aman više ljudi, venčavajte se, ne mučite ni nas ni vas! Mala šala, ali poenta je u tome da vas dvoje ne idete nigde jedno od drugog, ali se zato uspešno međusobno mučite. Kao da vam nije bilo dosta svega kroz šta ste prošli u prethodnim mesecima….

Malo vam je drugi deo nedelje komplikovaniji, naročito ako ste planirali zajednički da odete negde….verovatno od tog posla neće biti ništa….Što se slobodnih Strelčeva tiče, ove mlade dame I gospoda čini mi se da postaju sve više zainteresovani za nekog. Sad, problem je u tome što je ovo komplikovana priča (ne bi bila zanimljiva da nije takva) I da postoji neki problem da biste se vas dvoje zbližili I započeli nešto konkretnije. Samo budite strpljivi, I ovo će doći na dnevni red.

Posao

Ako neko ima posla – vi ga imate. Šta god da radite, kojom god da se delatnošću bavite, očigledno je da ljudi poštuju vaš rad I da se obraćaju maltene I isključivo vama. Ako radite u okviru većeg kolektiva, vaše je iskustvo ogromno I uvek najkomplikovanije obaveze završe baš kod vas. Ovo jeste stvarno lepo, ali je I previše zamorno, naročito u ovom period kada vi ne možete da dignete glavu od posla, a on I dalje pristiže. Ne znam ni da li da spominjem uopšte one zaostatke koje još uvek niste završili? Ovu nedelju radite pod pritiskom, kao što ste I prethodnu, kao što ćete verovatno I narednu. Sve vam je jasno…

Novac

Zadovoljni ste materijalnom stranom I tu zbora nema. Nekako je sve došlo na svoje mesto, uplate su stigle taman kada je trebalo poplaćati račune I otarasiti se zaduženja. Nećete imati veću problematiku tokom ove nedelje, samo ne trošite previše, jer će se to u narednoj sedmici već više osetiti.

Zdravlje

Zdravlje je dosta dobro u ovom periodu, kraj nedelje može doneti prehlade I probleme sa grlom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

 

 

 

 

*******************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!