RIBE – nedeljni horoskop od 28.09. do 04.10.2015.

Dosta promenljiv apetit tokom ove sedmice. Nije ni čudo..neka problematika vam se non stop mota po glavi, a ni emotivno baš niste stabilni…čas nećete moći zalogaj u usta da stavite, čas ćete se suze roniti nad ovalom punim čokoladne torte. Ali one sa šlagom. I sa kandiranim voćem. I sa možda još malo šlaga odgore…

Ljubav

Smatrate da ste neke postupke dovoljno dugo tolerisali partneru I ne želite da mu izađete u susret. Bićete vrlo odlučni u nameri da držite distancu sve dok se ne opameti. Ne znam kako bih vam rekla, ali vam ovo baš I nije najmudrija solucija. Mislim da su vaši planovi malo suviše mutni (doduše u vašoj glavi to izgleda kristalno jasno) I da sami sebe možete upecati u klopku. Jer, emotivni partner će jedno vreme obigravati oko vas pokušavajući da stvari vrati na staro a onda će vam udariti kontru. Do polovine nedelje imate fore da se smislite šta ćete I kako ćete, jer će već od tada druga strana početi da igra po svojim pravilima, a vi vidite posle kako ćete I šta ćete.

U bračnim odnosima potrebno je red zavesti na vreme I vratiti vas dvoje jedno drugom pre nego što se napravi veća šteta. Mislim da je vreme da se okanete samo poslovnih aktivnosti I više pažnje posvetite drugoj strani, jer počinje osetnije da “pada”. Kada pričamo o slobodnim Ribama, vidimo da tu nekog jasnog definisanja emotivnih odnosa niti želja nema još uvek. Niti vam se tako nešto preporučuje. Samo ćete sebe upetljati u priču koja ne valja.

Posao

Promene u poslovima, promene u poslovnom okruženju, promene u odnosu sa kolegama. Gde god se okrenete ništa više ne funkcioniše kao ranije, a vi se u svemu tome trenutno baš I ne snalazite. Čini mi se da ćete se u toj meri posvetiti poslovnim obavezama da ćete zanemariti I svoje zdravlje I iscrpljivati se preko svake mere. Ne zaboravite – u vašem polju karijere je nezgodni Saturn, pa treba itekako povesti računa I o odnosu sa nadređenim osobama. A baš tu može biti nekih trzavica I zahlađenja, I to od drugog dela sedmice. Pripremite se na jednu napornu nedelju iz koje će biti nešto teže isplivati.

Novac

Zaista je potrebno da povedete računa o tome gde vam novac odlazi. I nemojte nikako da se okrenete nekim mutnim radnjama, nekim finansijskim ulaganjima koja samo u vašoj glavi izgledaju kao isplativa. Više je nego verovatno da ćete samo izgubiti na ovome. Manjak priliva postaje osetan.

Zdravlje

Krvni sudovi su problematični, pa bi bilo dobro uraditi jednu malo detaljniju analizu krvi.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

******************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!