BLIZANCI – Mesečni horoskop za januar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku BLIZANCI, evo šta vas očekuje u januaru 2016.

Ljubav:

Ono što je dobro jeste da je Mars napustio vaše polje ljubavi. Ono što je loše jeste da vladar vašeg znaka kreće unazad, a vladarka polja ljubavi, Venera, ide ka konjukciji sa Saturnom I kvadratu sa Neptunom. U prevodu – ako ste sami I željni ljubavi, sreće, zadovoljstva, stabilnosti – čini mi se da ćete samo na zadovoljstvo moći I da računate.

Kod malo Blizanaca će se dogoditi da veze započete tokom ovog perioda budu trajne, uglavnom će sve počinjati gromovito, očaravajuće I nestvarno, da bi se završilo prekidom komunikacije I distanciranjem druge strane. Ne očajavajte, ovo jednostavno nije vreme za nešto dugotrajnije, pa iskoristite da se dobro zabavite I provedete ne razmišljajući baš svakog trenutka “da li je ovo možda onaj pravi?”.

Jedan topao savet za vas – koliko god vas povremeno vukla potreba da nekom bivšem partneru “samo čestitate praznike” – nemojte to da uradite. Bojim se da u suštini samo tražite neku vrstu utehe zato što noviteti funkcionišu loše, a ako neku staru priču I pokrenete, to će zaživeti kratkotrajno I ugasiti se opet….Kod onih u vezama imamo dve mogućnosti – prva je da vi I partner shvatite da je vreme da se uozbiljite po pitanju vaše veze I da krenete u planiranje budućnosti.

Druga, manje lepa je da se vi I voljena osoba konstantno vraćate na neke prošle probleme I natenane kidate živce jedno drugom. Ova druga opcija vam neće doneti ništa dobro, to vam je jasno, pa se potrudite da svoju vezu smirite I stabilizujete, jer sada imate mogućnosti za to.

Posao:

Taj Mars koji je u vašem polju ljubavi u prethodnom periodu napravio karambol, preselio se u polje poslovne svakodnevice, gde je njegova pozicija više nego dobra. Vreme je za vas da se aktivirate, a čak će vam odgovarati I to što vaš vladar ide retrogradno kroz polje promena I znak Jarca. Naime, sada imate itekako dobre šanse da sve ono što je tavorilo a oko čega ste se kidali I trudili u prethodnom periodu, ispravite, sredite, aktivirate I realizujete.

Ako budete pametni (a verujem da hoćete) iskoristićete sve dobre prilike u prve dve dekade januara, napraviti neke važne dogovore I obezbediti sebi jednu mnogo stabilniju poslovnu situaciju. Poslednja dekada meseca je malo problematična, sa više tenzije I mogućnosti da u brzini napravite neke greške. Bićete skloni riziku, a to je teško da će vam se isplatiti. Ne mogu da kažem da ćete biti nezadovoljni finansijskom situacijom, ali je problem u tome što će gro novca morati da ode na ono što ste se ispozaduživali. Ispoštujte svoje obaveze.

Zdravlje:

Većim delom meseca zdravstvene prilike nisu povoljne po Blizance. Ako imate neke hronične bolesti, poštujte propisane terapije. Ako se neki simptomi ponavljaju, obratite se nadležnom lekaru. Prva dekada meseca je naročito naglašena, I tada treba voditi računa I o povredama, posekotinama, padovima.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!