OVAN – Mesečni horoskop za januar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku OVAN, evo šta vas očekuje u januaru 2016.

Ljubav:

Ako ste slobodni, za vas tokom januara nema zime. Obzirom da će vladar vašeg znaka, Mars, preći u Škorpiju I polje strasti, intenziteta – jasno vam je da ćete se nauživati dibidus. Doduše, verovatno ćete u prvoj nedelji meseca biti malo suviše navalentni, pa na taj način uspešno terati od sebe one koje pokušavate da osvojite, ali to je samo posledica stegnutosti okolnostima iz prethodnog perioda.

Kada budete shvatili da žurba nikuda ne vodi, počećete da koristite suptilnije I prodornije metode – zavodićete pogledom, sa malo reči, ostavljaćete da neizgovoreno “visi u vazduhu” između vas I osobe koju želite – I ovi metodi će se pokazati više nego uspešni. Ne mogu da kažem da vam je ovaj mesec namenjen za neka velika zaljubljivanja, jer nije, ali za avanture, uživanciju I osvajanje – itekako.

Zauzeti Ovnovi neće proći baš toliko dobro. Nekako će ispadati da uvek u pogrešnom trenutku izjavite nešto što partnera iziritira ili ga navede da se povuče u sebe I ućuti. Imaćete u nekim danima utisak da voljena osoba I nije baš prisutna kada je pored vas, da su joj misli na drugoj strani, I počećete da sumnjate. Nešto se tu čudno dešava, misliće Ovnovi I početi da obraćaju mnogo više pažnje na neke sitnice kod voljene osobe.

S druge strane, ne možemo da kažemo da ćete se vi baš ubijati od vernosti. Itekako će vas zainteresovati neke tuđe okice I moguće je da ovo neće ostati baš samo na komunikaciji I lakom začikavanju. Pred Ovnovima se sve otvara da se ozbiljno upletu u tajni odnos, a baš u tom slučaju sledi upozorenje za vas – kao što vi posmatrate partnera, tako I on pažljivo gleda sve što se dešava sa vama…

Posao:

Željene promene u poslovnom segmentu sada mogu početi da nastupaju. Obzirom na to koliko ste teško prolazili kroz period od par meseci unazad, imaćete osećaj kao da ste preskočili jednu veliku prepreku. U prvoj dekadi meseca obratite pažnju na dogovore koje pokušavate da ostvarite, I ne dozvolite da iz želje za što bržom realizacijom propustite neke bitne detalje. Venera u polju stranaca daće priliku onim Ovnovima koji su pokušavali na ovom mestu da pokrenu poslove, da to sada I urade.

Moraćete da rešite zaostatke I obratite više pažnje na dokumentaciju I arhiviranje podataka. Mnogobrojni poslovni kontakti mogu vam doneti nove saradnike, nove projekte, pa čak I proboj na nova tržišta. U drugom delu meseca možete uspešno sprečiti neke poteze konkurencije, ali napraviti I dogovor sa nekima od njih o obostranoj razmeni informacija. Poslednja dekada meseca donosi vam stupanje u kontakt sa osobom koja vam može ponuditi mnogo više od vaših trenutnih pozicija. Naporan, ali dobar mesec pred vama.

Zdravlje:

Osećaćete se mnogo bolje nego u dužem prethodnom periodu. Transit Marsa kroz Škorpiju daje vam dovoljno energije za sve, a neki Ovnovi će se tokom januara baciti I na rekreaciju I povećanu fizičku aktivnost. I psihički ste se stabilizovali I sredili. Povremeno može biti problema samo sa stomačnim delom, varenjem.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!