DEVICA – Mesečni horoskop za januar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku DEVICA, evo šta vas očekuje u januaru 2016.

Ljubav:

Devicama kroz polje doma tranzitira planeta lepote I ljubavi, Venera, pa je sigurno da ćete u bračnim odnosima u većem delu meseca vi I partner pokušavati da se prilagođavate jedno drugom I da emociju I bliskost stavite na prvo mesto. Kod onih u emotivnim vezama, pogotovo ako ste duže sa voljenom osobom, sada može doći do nekih ozbiljnijih tema. Malo ćete oboje biti u prazničnom raspoloženju, pogotovo oko Božića, koji veliča porodična okupljanja, pa ćete početi da se pitate “šta bi bilo kad bi bilo”. Iz ovakvih razgovora se može očas posla doći I do velikih planova za zajedničku budućnost.

Generalno – Device u emotivnim vezama će biti u mnogo boljoj prilici da sa voljenom osobom imaju korektan I lep odnos. U prvih desetak dana januara vi ćete biti malo nervozniji, ali će partner umeti da vam se prilagodi I da spusti tenziju. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, tokom celog meseca vaš vladar Merkur će biti u polju ljubavi (doduše u retrogradnom hodu uglavnom) a u trećoj dekadi januara će se I Venera ušetati u ovo polje.

Očigledno je da će biti jakih dešavanja u ovom životnom segmentu, a sigurno je da će više osoba pokušavati da pridobije vašu pažnju. Tokom januara se u ovom polju događa I Mlad Mesec, pa je više nego izvesno da su Device spremne da ušetaju u novo poglavlje svog života po pitanju ljubavi. Bićete malo oprezniji u novim kontaktima I nećete se puštati lako. Tek u poslednjoj nedelji, kada se sve kockice nekako poslože same od sebe, odlučićete I pustiti jednu osobu u svoj život. Vredelo je čekati.

Posao:

Vaše polje komunikacije I dogovora je naglašeno tranzitom Marsa, koji se ovde nalazi u svom sedištu, I ispoljava svoju najjaču snagu I energiju. Itekako ćete vi umeti da iskoristite ove podsticajne aspekte u svoju korist, samo vam skrećem pažnju na prvu dekadu januara, kada ne treba previše brzati u dogovorima, da ne biste u žurbi napravili nepovoljne dilove. Tada I izbegavajte finansijska ulaganja, pogotovo ako imate privatni biznis.

I kod vas će se pokazati da ono što ste pružili u poslovnom segmentu u prethodnom periodu, sada može biti naplaćeno I nagrađeno, pa će Device obradovati kada im se jave klijenti I poslovni saradnici sa kojima su imali intenzivnu komunikaciju u mesecima unazad. Ne samo da je ono staro sada moguće aktivirati, pojaviće se I novi ljudi sa kojima biste se mogli poslovno ostvariti, a I segment inostranstva će se pokrenuti mnogo intenzivnije. Što se finansija tiče, one će biti dosta promenljive u prve dve dekade januara, dok poslednji deo meseca donosi jače I redovnije prilive.

Zdravlje:

Poslednjih desetak dana januara donose nestabilne I nešto lošije zdravstvene prilike za Device. Imunitet će tada biti u padu, a moguće je I da se iznenada vrate neke hronične bolesti ili recidivi prehlada I virusa koje niste odležali kako treba u prvom delu meseca. Potrebno je da malo više obraćate pažnju na sebe, naročito na ishranu.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!