RIBE – Mesečni horoskop za januar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RIBE, evo šta vas očekuje u januaru 2016.

Ljubav:

Venera je tokom ovog meseca u kvadratnom aspektu na vaš znak, pa ćete verovatno mnogo više želeti I očekivati nego što ćete dobiti. U dužim emotivnim vezama I brakovima vi I partner ćete pokušavati da se uskladite, manje više uspešno. U prvoj dekadi meseca biste trebali malo više da povedete računa u komunikaciji sa voljenom osobom jer je lako povredljiva, I može vam neke reči uzeti za zlo. Polovinom meseca imate mogućnosti za neki prolazan flert I avanturu. Pre nego što se upustite u nešto ovog tipa, razmislite da li vredi rizikovati odnos u kome ste zarad nečega za šta ste svesni da ne može da traje.

U poslednjoj dekadi januara bićete skloni da posao I svoje obaveze stavite ispred voljene osobe I moguće je da ćete tada imati manje vremena jedno za drugo. Ipak, tokom celog januara se vidi da ćete vas dvoje pokušavati da zajedničke trenutke ispunite ljubavlju I pažnjom. Šteta je samo što tih trenutaka neće biti više…

Ako ste slobodni, nekako su vam mnogo bolje postavljeni prijatelji, izlasci I druženja nego mogućnost ulaska u neki trajniji odnos. Možete početkom meseca misliti da ste našli baš onog nekog ko zavređuje vašu pažnju, ali se nekako nećete usaglasiti što se komunikacije I dogovora tiče, a moguće je I da će ta osoba na izvesno vreme boraviti nešto dalje od vas. Sve će ostati na povremenim razgovorima I čekati neki bolji trenutak za vas dvoje.

Polovinom januara možete upasti u iskušenje kratkotrajne aferice preko poslovnih okolnosti, ali odmah napominjem da je ovo malo verovatno da može biti trajno. Više mi izgleda kao vaš pokušaj da se malo “dignete”. Sam kraj meseca popraviće stvari na ljubavnom planu.

Posao:

Do polovine meseca otprilike još I kako tako – red uspona, red padova…ali od polovine januara Ribe neka se spreme za znatniji poslovni oporavak. U prvih desetak dana prvenstveno vodite računa u kakve poslove ulažete novac, jer bez istog možete vrlo lako ostati. Bolje radite ono što je provereno, ili razrađujte postojeće poslove.

U drugom delu meseca trigon Venere I Urana koji spaja vaša poslovna polja otvoriće Ribama u istoj meri I poslove I finansijske prilive. Ovaj momenat pojedinima može doneti I brzo napredovanje ili veliku podršku od nadređenih. Oni koji se bave privatnim biznisom pomalo će “kaskati” što se izvršenja nekih obaveza tiče, pa ne preuzimajte na sebe više nego što možete odraditi.

Tokom januara Pun Mesec je u polju svakodnevnih poslovnih obaveza I odgovornosti, sa jednim napornijim periodom ste pri kraju I zato ne žalite truda da završite sve zaostatke. Oni koji se bave kancelarijskim poslovima, neka srede dokumentaciju I arhivu, jer kraj januara ili sam početak februara može doneti na vaša vrata inspekciju.

Zdravlje:

Pun Mesec u vašem polju zdravlja I vladar koji ide retrogradnim hodom signal su za Ribe da je potrebno da promene svoje svakodnevne navike I više se posvete očuvanju svog organizma. Ne konzumirajte previše začinjenu I premasnu hranu I vodite računa da se ne povredite na poslu.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!