RAK – Mesečni horoskop za januar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RAK, evo šta vas očekuje u januaru 2016.

Ljubav:

U vaše polje ljubavi I znak Škorpije ulazi tranzitni Mars, vladar ovog znaka. Za slobodne Rakove bi ovo mogao itekako biti mesec pun zanimljivih I podsticajnih emotivnih dešavanja. I sami ćete primetiti da se dosta pripadnika suprotnog pola interesuje za vas, da su se uzvrteli I da pokušavaju da vas animiraju I osvoje. Od vas će zavisiti da li ćete I kome od njih dati šansu da vam se približi. Vi ste malo nestalni u ovom periodu, spremni za flertovanje I poigravanje pa će vam biti zanimljivo u svakom slučaju.

Obzirom da u prvoj dekadi januara imamo Mlad Mesec u vašem polju ozbiljnih partnerstava, rekla bih da su Rakovi ipak spremni da se za nekoga malo ozbiljnije vežu I da će neko uspeti da zagolica prvo vaše misli, a onda I srce. Kod zauzetih imamo malo drugačiju situaciju. Iako ovaj period zahteva od vas odgovornost prema svojim vezama I partnerstvima, očigledno je da vi niste zadovoljni odvijanjem situacije sa voljenom osobom.

Moguće je da su kod pojedinih odnosi već u prethodnom periodu zahladneli na neki način I da ste se vi I partner uvukli u učmalu svakodnevicu u kojoj se ništa naročito lepo ne dešava. Neki od vas će potražiti izlaz kroz flertovanja sa drugima, čak I kroz tajnu vezu, avanturu. Međutim, ono što je izvesno jeste da se sa malo truda situacija može preokrenuti. Voljena osoba I vi možete mnogo uraditi za svoj odnos I probuditi ono zajedništvo od ranije. Prisetite se lepih stvari, lepih trenutaka koji sačinjavaju vašu vezu, probudite ljubav ponovo I posvetite se jedno drugom. Sve se može vratiti na staro.

Posao:

Venera je u polju poslovne svakodnevice, a Sunce I retrogradni Merkur u polju ozbiljnih poslovnih partnerstava, kao I Mlad Mesec u prvoj dekadi januara. Očigledno je da bi ovo mogao biti solidan poslovni period za sve one koji su preduzimljivi I koji ne čekaju da im bilo šta padne samo od sebe u krilo. Mars lepim aspektom gleda vaš znak, dajući vam dovoljno snage I inicijative da pokrenete poslove I projekte koji su do sada bili u nekoj formi blokade ili razmatranja.

Takođe, pojedini Rakovi će vrlo ozbiljno početi da se bave mišlju o pokretanju privatnog biznisa I neki prvi koraci se mogu napraviti I u ovom segmentu. Svoje ideje ili planove delite samo sa pouzdanim ljudima, pošto postoji mogućnost da ih neko iskoristi ili predstavi kao svoje. Osobe koje su vam već smetale ili bile konkurencija aktiviraće se opet, ali vi već znate na koji način deluju pa ćete biti dovoljno oprezni da ne dozvolite da vam ovo na bilo koji način pokvari planove. Neko vam može pomoći prilikom ostvarivanja kontakta sa strancima.

Zdravlje:

Vi ste već jedan duži vremenski period pod pritiskom kojekakvih situacija, I nervni sistem vam je napet, a organizam povremeno dosta iscrpljen. Saturn u polju zdravlja definitivno govori o odbacivanju nekih loših, ali I usvajanju novih, dobrih navika. Jedna od njih bi mogla da bude I ta da s vremena na vreme odete na kontrolu, bez nekog posebnog razloga.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!