JARAC – Mesečni horoskop za januar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku JARAC, evo šta vas očekuje u januaru 2016.

Ljubav:

Za Jarčeve u emotivnim vezama I brakovima januar sve do treće dekade može biti naporan I promenljiv. Emotivni partner I vi (a naročito vi) bićete skloni nekim prepucavanjima, vraćanjima na prošle greške, prebacivanjima, što ni malo neće doprineti da se vaš odnos učvrsti I stabilizuje. Oboje mislite da ste u pravu I niko neće želeti da popusti. Na sve ovo, vama se može pojaviti neko pored koga uspevate da zaboravite na sve probleme I pred zauzetima se otvara mogućnost tajnog odnosa.

Možda ćete jedno vreme uspevati sebe da obuzdavate I da se kočite (jer tajne veze nisu nešto što je vaš fah), ali polovinom januara dolazi jedan intenzivan period kada možete popustiti. Ukoliko iz prvih dvadesetak dana meseca uspete da izađete bez ovakvih situacija, treća dekada bi vama I voljenoj osobi Ili bračnom partneru mogla doneti smirivanje, više lepih dešavanja I povratak na one vaše utvrđene ljubavne staze. Razmislite dobro šta su vam prioriteti.

Ukoliko ste usamljeni, konjukcija Saturna I Venere u polju podsvesti, tajni – vrlo često će vas vraćati u razmišljanja o nekome sa kim ste ranije bili u emotivnom odnosu. Moguće je da ćete želeti da se ponovo vratite ovoj osobi, ali vam zaista ne mogu reći da li bi to bilo ono što vam je potrebno u ovom momentu.

Ako ne budete skloni vraćanju u prošlost, onda će vas samo privlačiti osobe za koje znate unapred da nisu za vas I da sa njima ne možete ostvariti onakvu vrstu veze kakvu želite. No, usamljenost može odraditi svoje, a vi se naći u priči koja će krenuti pod okriljem tajnosti.

Posao:

Ovaj detalj ću odmah napomenuti – svim Jarčevima, ali naročito privatnicima, sredinom meseca ide jedan vanredan finansijski dobitak – budite na oprezu I “merkajte” prilike, red je da se taman malo novčano oporavite od troškova praznika…Generalno – nećete moći da se baš požalite na prilive novca, a neke svoje ideje I idejice ćete itekako uspevati da “prodate” zainteresovanima.

No, da krenemo od početka – Sunce je u vašem znaku sve do treće dekade januara, a Merkur će kroz njega imati svoj retrogradni hod. Ovo je dobar momenat da se aktivirate, naročito ako ste u prethodnom periodu imali zastoja u poslovnom segmentu. Prilike koje ste propustili onda za svoje promovisanje, doći će na dnevni red opet. Prijaće vam potvrda vašeg doprinosa ili uspeha od strane nadređenih koja će doći u prvoj dekadi januara. Ako to ne bude unapređenje, biće makar novčani dobitak.

Ne zaboravite, Mlad Mesec je u vašem znaku, I očigledno je vreme da se aktivirate I pokrenete u svim segmentima!

Zdravlje:

Planeta Merkur vlada vašim zdravljem, a pošto je u ovom mesecu u vašem znaku I to sve do kraja druge dekade u retrogradnom hodu, moraćete malo više da se pozabavite ovim životnim segmentom. Pripazite se padova I povreda, a gripove ili prehlade nemojte odbolovati na nogama, pošto su vam trenutno pluća I bronhije slaba tačka.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!