STRELAC – Mesečni horoskop za januar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku STRELAC, evo šta vas očekuje u januaru 2016.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Venera, planeta ljubavi I lepote je u vašem znaku, pa ne može da se ospori da ste šarmantni I da lako upadate u oči suprotnom polu. Ukoliko ste u vezi, ova Venera vam neće odgovarati u prvoj dekadi januara, jer zbog konjukcije sa Saturnom I kvadrata sa Neptunom, ona vam donosi razmišljanja o tome koliko je odnos u kome ste zaista ono što želite. Obzirom da I vladar polja ozbiljnih partnerstava ide unazad, očigledno je da će Strelčevi krenuti da preispituju svoje veze.

Jako je bitno kako će vaša voljena osoba odreagovati u ovim trenucima. Ako bude mogla da svojim ponašanjem razbije vaše trenutno nezadovoljstvo I pokrene vas ponovo, sve će biti u redu. Ali, ako emotivni partner bude okupiran nekim svojim problemima I prepusti vas same sebi, tada bi već moglo biti problema. Naime, zbog onog šarma, spomenutog u prvoj rečenici, moguće je da će se neko drugi angažovati oko vas I da će pojedini Strelčevi biti u jačem flertovanju, pa čak I započeti tajnu vezu. Nadam se da se to neće dogoditi, već da ćete vi I partner učvrstiti svoj odnos I od poslednje dekade januara čak biti spremni za neke ozbiljnije teme.

Ukoliko ste sami, nisam sigurna da je ovo mesec koji bi vam mogao doneti nešto na duže staze, ili bar ne vezu koja će biti opuštajuća I stabilna. Kod vas su mogući tajni počeci sa osobama sa razlikom u godinama ili emotivno zauzetima, ili pak okretanje ka prošlosti I traženje utehe u kontaktu ili povremenim susretima sa bivšim ljubavnicima. Takođe, sklonost avanturama I neobaveznim odnosima.

Posao:

Venera u tranzitu kroz vaš znak doneće vam da se bolje uskladite I organizujete u poslovnim obavezama, a sredinom meseca I priliku za iznenadni finansijski priliv I to u većem obimu. Obzirom da Merkur ide retrogradno u polju posla I novca, dve stvari će biti aktuelne. Prva je da ćete morati da završite sa nekim zaostacima I dokumentacijom iz prethodne godine, a druga da će se onaj trud I angažovanost koju ste pokazivali mesecima unazad, sada konačno isplatiti.

Pojedini Strelčevi gledaju u unapređenje ili neku jaču poslovnu poziciju, a kod drugih će se ovo manifestovati kroz više kontakata sa saradnicima I ugovore koji vam mogu doneti na duži rok stabilnost na polju posla. Da ne zaboravim, vaša konkurencija je aktivna u prvoj dekadi januara, pa tada budite malo oprezniji I čuvajte leđa. Takođe, tada nije vreme za rasprave ili požurivanje poslovnih saradnika, a bilo bi lepo I kada biste u kontaktu sa nadređenima umeli da spustite loptu onda kada je to neophodno. Sve u svemu – dosta povoljan period za vas.

Zdravlje:

Zdravstvenom situacijom baš I nećete moći da se pohvalite I tokom celog meseca vam je potrebno više odmora, više opuštanja, ujednačena ishrana I dosta toplih napitaka. Uzimajte vitamine, uvedite više voća I povrća u svoju ishranu I budite obazrivi da se ne povredite na poslu zbog rastrojenosti I toga što su vam misli na nekoj desetoj strani.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!