LAV – Mesečni horoskop za januar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku LAV, evo šta vas očekuje u januaru 2016.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

U vašem polju ljubavi jeste planeta Venera, ali je njena pozicija tokom prve polovine meseca dosta nepovoljna, a da ne pričamo da I vaš vladar polja ljubavi kreće unazad u prvoj dekadi januara. Dosta su ovo “tanki” aspekti za neke nove ljubavne početke, jer sve može krenuti dobro, da bi se vrlo brzo pokazalo kao problematično. Mislim da nećete biti zadovoljni ako dozvolite sebi da se odmah prepustite, pa se Lavovima savetuje, da I pored sve opijenosti I zanesenosti nekom osobom, ipak budu malo obazriviji I da napreduju polako, korak po korak.

Ovi aspekti će, na žalost, pojedinima doneti I potrebu da se aktiviraju oko bivšeg emotivnog partnera, što bi itekako bila greška, jer samo početni momenat može biti dobar, jako brzo ćete se podsetiti na to zašto vi I ova osoba niste mogli da funkcionišete zajedno prvi put. U suštini, možda bi bilo najbolje da ovaj period možda malo više posvetite sebi I svojim prioritetima, da izlazite I družite se, pogotovo što ste neke prijatelje zapostavili.

Kod zauzetih Lavova je ovaj mesec bolji u emotivnom delu. Porodični odnosi će funkcionisati dosta dobro, mnogo pozitivne energije, možda čak I planovi o prinovi ili dogovor oko nekog uređenja domaćinstva. Oni u vezama će, naročito u prvom delu meseca, biti obasuti pažnjom od strane voljene osobe, a možda vas iznenadi I poklonom ili predlogom da se zajednički provede par dana van grada ili ode negde na put. U drugom delu meseca ćete I vi biti aktivniji, pa je ovo jedan dobar mesec za povezivanje I zadovoljstvo.

Posao:

Pa, da će ovo biti neki naročito dobar mesec u poslovnom segmentu, I neće. Jupiter u polju posla I novca ide retrogradno, a I vladar polja isto ide nazadnim hodom. Vi ćete u prvoj dekadi biti skloni impulsivnim potezima koji se neće pokazati kao dobri, pa vam se savetuje da date sebi dovoljno vremena da razmislite pre nego što se aktivirate po bilo kom pitanju. Mlad Mesec u polju koje se vezuje za posao govori da na drugačiji način morate pristupati svojim obavezama I odgovornije se odnositi prema svim situacijama koje vam se nametnu.

Možda ovo nije u skladu sa vašim planovima, ali oni sada moraju biti korigovani I prilagođeni trenutku. Oni koji se bave privatnim poslovima imaju bolju situaciju, ali se ni vama ne preporučuje da u prvoj dekadi meseca povlačite neke poteze bez prethodne konsultacije sa ljudima u koje imate poverenje. Generalno, tek treća dekada januara doneće Lavovima više prostora da se razmašu, a tada vam idu I bolje finansijske mogućnosti I veći prilivi.

Zdravlje:

Prva dekada meseca je prilično loša u zdravstvenom smislu. Lako će vas hvatati virusi I temperature, a mogli biste imati I problema sa stomakom I varenjem, što će biti posledica neadekvatne ishrane. Nakon tog perioda kreće oporavak I jedino na šta biste trebali obratiti pažnju jesu eventualno neke hronične bolesti.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!