BLIZANCI – nedeljni horoskop od 25.04. do 01.05.2016.

Upozorenje za probleme sa varenjem stoji i dalje, zato biste trebali da izbegavate grickalice i hranu koja će vam opteretiti želudac. Ove sedmice vam najviše odgovara sve ono što se kašikom jede, pa navalite na čorbice, supice, variva. Umesto mesa, mnogo više bi vam odgovarala riba.

Ljubav

Neko, koga ste upoznali preko prijatelja, ostavio je veliki utisak na vas. Trudićete se da na jači način uspostavite komunikaciju sa ovom osobom, ali bojim se da je pred vama još dugačak put do ispunjenja. Ukoliko u ovom periodu ne postoji niko ko bi vas istinski zainteresovao,utehu možete potražiti u pokušajima obnove komunikacije sa nekim od bivših emotivnih partnera. Iskreno, ni tu vam baš neće cvetati ruže, ali se ne može reći da se ne trudite. Blizanci u emotivnim odnosima ili brakovima sada će moraju da pristanu na kompromise koje su toliko izbegavali u prethodnom periodu. Pa nije to baš toliko strašno priznati emotivnom partneru da je bio u pravu po nekim pitanjima, zar ne? Ne kažem da ovo treba da vam se dopada, ali je neophodno da bi vaše veze mogle da nastave sa normalnim funkcionisanjem.

Posao

Dragi Blizanci su nam pritisnuti sa svih strana, blago rečeno….Da su situacije bajne na poslu – baš i nisu, ali to ne znači da imate razloga za zabrinutost. Lepo se posvetite svemu onome što ste započeli, radite na obavezama i projektima koje ste pokrenuli i raščišćavajte situaciju, pripremajte se za vreme kada će vredeti da se aktivirate što se noviteta tiče. Preporuka je i da radite na dogovorima sa postojećim saradnicima oko eventualnog proširenja saradnji ili oko ispravki nekih stavki u ugovorima. Još uvek ste u mogućnosti da neke propuste ili greške iz prethodnog perioda ispravite na vreme.

Novac

Početak sedmice može doneti jedan veći odliv novca ili troškove na koje niste računali. Ostatak nedelje biće uglavnom obeležen manjim prilivima. Pokazujete tendenciju da se zadužujete ili uzimate kredite u ovom periodu, za šta vam baš i nisu najpovoljniji uslovi.

Zdravlje

Zdravlje ni tamo ni ovamo… definitivno niste u svom najboljem izdanju. Imunitet je u daunu, a ni vi ne radite ništa posebno da biste poboljšali situaciju. Mogući problemi i sa stomakom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!