STRELAC – nedeljni horoskop od 25.04. do 01.05.2016.

Rešili ste da se bacite malo na zdravu ishranu? Pa, i bilo je vreme, obzirom da vam ko zna koliko vremena unazad stoji opterećenost probavnog sistema. Možda malo makrobiotike? Ili hrono ishrane? Ili da makar pokušate da jedete raznovrsnu hranu i da ne izbegavate povrće? Sami odaberite…

Ljubav

Retrogradni Saturn i Mars u vašem znaku, kao i tranzitni Mesec početkom ove sedmice samo naglašavaju potrebu Strelaca da duboko preispituju svoje emotivne relacije. Ne zaboravite da su obe ove planete malefici i da je njihov uticaj vrlo veliki – donose vam sumnju i nesigurnost u partnerove motive, ali i u sebe – pa ćete se često pitati – da li je ovo baš ono što ja želim? Na ovaj način ćete samo mučiti i sebe i voljenu osobu. Pokušajte da funkcionišete zajednički, da se prepustite vezi i pustite da vreme da svoj sud. Ukoliko ste usamljeni, kao da ste u potpunosti digli ruke od ljubavi. Imali ste neke kratkotrajne zanose, ali ništa što bi vas zaista vezalo za neku osobu. Sada prilično hladnokrvno posmatrate nekog ko pokušava da vas osvoji. Jednostavno – još uvek se ne osećate spremno da se opustite.

Posao

Imate osećaj da su se stvari pokrenule, pa ponovo stale. Izgleda da je potrebno da ponovo ulažete sebe u nekim poslovnim relacijama da biste pokrenuli stvari sa mrtve tačke. Pojedini čak u nekom trenutku početkom sedmice mogu biti u iskušenju da prekinu poslovne saradnje u kojima su trenutno. Svakako vam se ne savetuje da žurite, jer vaše odluke su sada obojene impulsivnošću, a ne razumom. Za vas bi najbolje bilo da se posvetite razradi ili promenama u okviru postojećih poslova, da završite sa nekim obavezama koje vučete i da više vremena posvetite konkretnijim razgovorima sa ljudima sa kojim radite.

Novac

I pored naporne poslovne situacije, ipak nekako u finansijskom segmentu gurate… Neku obavezu ili veći trošak morate izmiriti do polovine ove sedmice, što biste, uz podršku prijatelja i uspeli. Koristite zarađeno da prvenstveno vratite dugove.

Zdravlje

Premorenost, gubitak energije i stres – sve to sada u velikoj meri utiče na zdravstveni segment. Stariji su zapostavili neke hronične bolesti kojima sada moraju da se posvete.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!