RAK – nedeljni horoskop od 25.04. do 01.05.2016.

Apetit se vratio na velika vrata. I ne samo to – primetićete da više koristite začine, naročito one egzotičnije. Možda će neki od vas i prošetati do restorana indijske, kineske ili neke druge strane kuhinje kod kojih su naglašene mešavine ukusa. Bilo bi dobro da malo smanjite slatkiše.

Ljubav

Ako ste usamljeni, nečeg posebno novog ove sedmice neće biti. Verovatno postoje osobe koje vam se dopadaju od ranije, ali iskreno – teško ćete sada pokrenuti bilo šta konkretnije sa njima. Možda su okolnosti krive, možda ne postoji pravo vreme i pravi trenutak…ili jednostavno – vi niste suviše zagrejani, pa ni ne potencirate na bilo kakvoj komunikaciji. Bićete ove sedmice u vrlo promenljivom raspoloženju, a tako ćete se i ponašati prema onima za koje ste „zainteresovani“….čas korak napred, čas korak nazad…Ako još uvek niste preboleli neku osobu iz prošlosti, topao savet je da batalite celu priču i da jednom i konačno stavite tačku. Parovi i dalje funkcionišu u fazonu „zajedno smo a kao da nismo“ – vas dvoje kao provodite vreme zajedno, kao nešto se trudite jedno oko drugog, ali u svemu ovome nema onog vašeg pravog žara. Pokušajte da ga probudite ponovo…

Posao

Iako je poslovni segment u ovom periodu dosta stabilan, sam početak nedelje će vam doneti prilično velike probleme sa kolegama i poslovnim saradnicima. Verovatno će biti pokrenuta neka problematika iz prošlog perioda i najbolje je rešavati je mirne glave. Takođe, tada očekujte gomilu obaveza odjednom. Ostatak radne sedmice i neće biti toliko loš, jer kada jednom prevaziđete ove napete situacije, ostalo bi trebalo da funkcioniše kako treba. Aktiviranje saradnje sa strancima možda neće doneti željene rezultate. Komunikacija je generalno u blagom zastoju i moraćete više da se potrudite oko dogovora.

Novac

I u novčanom segmentu prva polovina nedelje je komplikovana, jer će vam doneti veće rashode i verovatno obavezu da platite neko dugovanje. Nakon toga sledi redukcija troškova, ali i nešto stabilniji prilivi. Ipak, nećete moći da kažete da ste nešto naročito zadovoljni.

Zdravlje

Da vam je imunitet u padu, to ste do sada i sami shvatili. No, ove nedelje morate biti oprezni, jer postoji i mogućnost povreda na radnom mestu ili prilikom svakodnevnih poslova.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!