JARAC – nedeljni horoskop od 25.04. do 01.05.2016.

Odavno niste ugađali sebi i sada je zaista pravi trenutak za tako nešto. Vi sami znate šta najviše volite da vidite na tanjiru, a naša je preporuka – sir, kiselo mleko ili kefir – makar za doručak ili kao neka lagana večerica. Sve ostalo neka bude vaš izbor, ugodite svojim čulima, jer sigurno nećete preterati ni u čemu.

Ljubav

I kod Jarčeva će početak ove nedelje doneti neko kratko razmimoilaženje u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Partner iz svoje preokupiranosti poslom i nervoze, može malo burnije reagovati na neku vašu sitnu provokaciju, što će biti dovoljno da vaša veza za jedan kratak trenutak „zadrhti“. No, pošto ste oboje mnogo naučili u prethodnom periodu, nećete tek tako lako dozvoliti da vaš odnos bude na bilo koji način poljuljan. Vrlo brzo će doći do smirenja i vraćanja stabilnosti u postojećim relacijama. Na dalje, do kraja nedelje, pred vama je mirno more, a sam vikend bi mogao doneti potpunu posvećenost jedno drugom. Slobodni polako grade jedan odnos i proširuju komunikaciju sa osobom koja im se dopada. Idite polako, ali možda će vas drugi deo sedmice obradovati jednim lepim novim početkom.

Posao

Radnu nedelju ćete otpočeti prilično bezvoljno, ali će vas brzo razmrdati događaji, koji neće čekati čak ni da se rasanite kako treba. Uletećete u gomilu događaja i napete komunikacije sa saradnicima, kojoj ćete morati da se posvetite u potpunosti. Ostatak sedmice će biti mirniji, ako ne računamo to da ćete morati da se bakćete sa zaostalim obavezama i gomilom papirologije koja se nakupila u prethodnom periodu. Ovome i trebate da posvetite svoje vreme, jer prilika za neke nove poslovne aktivnosti neće biti. Ako očekujete uslugu od strane kolege ili prijatelja, verovatno će sve ostati samo na obećanju.

Novac

Mogućnosti da lakše zatvorite neke obaveze ili dugovanja stoje tokom ove sedmice. Ako ste u prethodnom periodu radili neke dodatne ili honorarne posliće, sada možete očekivati isplatu. Finansijska situacija je solidna, ali nedovoljna za sve ono što ste planirali.

Zdravlje

Imate priliku da se tokom ove sedmice velikim delom oporavite u zdravstvenom smislu. Ne forsirajte svoje telo i odmarajte.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!