VODOLIJA – nedeljni horoskop od 25.04. do 01.05.2016.

Ove sedmice ste za proverene recepte (najbolje ako mama ili baka spremi omiljeni obrok), a prijaće vam i sva jela nacionalne kuhinje. Doduše, neka od njih vam mogu malo teže „pasti“ na stomak, ali zato je tu rekreacija – šetnja ili neke vežbice da poprave stvari. Ukoliko ste suviše lenji za tako nešto, pomoći će i soda bikarbona ili kisela voda.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom sada je krenuo dosta mirnijim putem. Već neko vreme vi i partner istinski pokušavate da dovedete svoj odnos u normalu, i prvi pravi rezultati su već tu. Pošto će ovi dani biti dosta opušteniji, iskoristite ih da se dodatno povežete sa dragim vam bićem. A slobodne Vodolijice još uvek drži podsticajno raspoloženje iz prethodne sedmice. Neka su nova poznanstva sklopljena, pali su neki flertovi….doduše, neke priče su se završile maltene i pre nego što su počele, ali još uvek ima dosta onih koji „obleću“ oko vas. Ako ste istinski zainteresovani, neki od ovih kontakata bi se i mogli pretvoriti u jednu solidnu emotivnu vezu. Pitanje je samo da li ste još uvek spremni za tako nešto. Pojedini će pak povremeno s čežnjom razmišljati o prošlosti…

Posao

Jedna burna sedmica je za vama, ali će njeni „odjeci“ biti prisutni i u prvim danima ove. Potrebno je komunikaciju sa poslovnim partnerima i saradnicima vratiti u normalu, izgladiti neke odnose koji su bili poljuljani. Vaša nervoza se smirila, a i druga strana je spremna na kompromis, pa biste do polovine ovog perioda trebali da ipak uspostavite jedan normalan poslovni ritam. Neće biti nekih spektakularnih pomaka sada, bar ne u smislu noviteta. Ono na šta ćete se najviše usmeriti su zaostale obaveze, dogovori koji su bili prolongirani i arhiviranje dokumentacije. Sada vam je i potrebno malo „dosade“ na poslu…

Novac

Ni svi prilivi ovog sveta neće vam biti dovoljni, ako nastavite da ovim tempom trošite zarađeno. Ne izgovarajte se troškovima, jer ste svesni da ih itekako možete redukovati. Skloni ste da zanemarujete nešto što morate platiti, a trčite u kupovinu nebitnih sitnica. Dovedite se malo u red.

Zdravlje

Kako dani budu odmicali, vi ćete se osećati poletnije i sa više energije. Ove dane bi bilo dobro iskoristiti za malo više odmora i blagu rekreaciju.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!