DEVICA – nedeljni horoskop od 25.04. do 01.05.2016.

Nema se vremena, nema se vremena… jedva ćete grabiti trenutke opuštanja – a kada se to dogodi, želećete da ugodite sebi. Ove sedmice ste pomalo probirljivi – samo ono što je kvalitetno, provereno i što znate da vašem stomaku i nepcu prija. Malo više svežeg voća u ishrani – naročito zelenih jabuka.

Ljubav

Drage moje Device, od prošlosti sada ~leba nema. Džabe vaši planovi, džabe pokušaji, i ako uspete da ostvarite nešto i pokrenete ponovo dešavanja sa bivšim partnerom, budite sigurni da će rok ovim vezama biti kratkotrajan. Retki će uspeti zaista i da povrate onu ljubav, bliskost i sigurnost koja je postojala ranije. Zato, ako ste slobodni – bolje vreme koje je pred vama iskoristite konstruktivno, posvetite se sebi, prijateljima – i sačekajte svojih pet minuta. A oni će doći… samo ne sada. Devicama koje su u emotivnim odnosima i brakovima potrebno je da se vrate „korak unazad“ ali samo iz razloga da bi pokušale da zajednički sa partnerom isprave neke probleme i greške i da ponovo pronađu ljubav. Vaše su emotivne relacije u blagom zastoju i zaista je potrebno da im se posvetite.

Posao

Početkom ove sedmice užurbanost, problemi u komunikaciji sa saradnicima i sa kolegama. Potrebno je da zadržite smirenost da biste mogli na najbolji način da isplivate iz ovoga, ali je više nego verovatno da ćete u tome i uspeti. Generalno – ovo je ipak vreme kada se vi lično osećate dosta stabilno i spremni ste da budete postojani i čekate pravi momenat. Neke stvari ćete možda morati da završavate u hodu, što vam baš i neće prijati, ali znate i sami kako se kaže – sve u rok službe. Moguće su neke ispravke u dogovorima ili papirologiji, koje bi se najviše odrazile kroz saradnju sa strancima.

Novac

I vas će u finansijskom delu „potrefiti“ neke novčane nedoumice u prvom delu sedmice. Ovo regulišite i uživajte u ostatku nedelje koji je dosta miran. Prilivi su stabilni, a verovatno će vam biti isplaćena i neka nadoknada koju duže vreme očekujete.

Zdravlje

Poboljšanje zdravstvenog stanja je evidentno, ali još uvek niste u potpunosti izašli iz krize. Promene vremena mogu uticati na vas.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!