RIBE – nedeljni horoskop od 25.04. do 01.05.2016.

Ove sedmice ćete funkcionisati po principu – gladan sam kao vuk i moram da jedem koliko odmah! Kao da žurite da nadoknadite nešto što ste propustili – neće vam ništa pobeći sa tanjira, ne brzajte, već lagano i natenane uživajte u svakom zalogaju. Ove sedmice neka na meniju bude dosta kuvanih jela.

Ljubav

Reći da odnos sa partnerom funkcioniše dobro prosto ne bi bilo istina. Vi ste nekako izgubili nadu, viziju da će se stvari vratiti u normalu i sada funkcionišete onako kako najbolje znate i umete. Čas se povlačite u ćutanje, čas pokušavate da animirate voljenu osobu. Ona, sa druge strane, brine neke svoje brige i tek povremeno vam pruža potvrdu zajedništva i ljubavi. Istina je da popravljanje situacije između vas dvoje ide jako sporo, ali i sami ste svesni (ako postoji iskrena ljubav) da se sve da popraviti. Iz tog razloga – ne odustajte. Ako ste sami, ni ova nedelja ne daje neke bajne prilike za emotivno zadovoljstvo. Tu se neki ljudi motaju oko vas, ali vaš kontakt sa njima je najviše zarad toga da bi vam vreme brže proticalo. Za vikend ćete se ipak osetiti bolje jer vam stoji dosta dobro raspoloženje, ali sa prijateljima.

Posao

I Ribama će početak ove nedelje biti naporan, jer ćete imati osećaj da su neki dogovori suviše nedefinisani i da se odlažu, što će vam samo stvarati nervozu i pritisak. No, brzo ćete izaći iz ovog raspoloženja jer vidite i sami da su neki dogovori koji su vam jako važni sada u fazi završetka i da realizaciju možete očekivati svaki čas. Sunce i retrogradni Merkur u polju poslovnih putovanja i komunikacije doneće vam veliku angažovanost, ali i dobre rezultate po pitanju ovih segmenata. Kod onih koji se bave privatnim poslovima postoji mogućnost obnove saradnje sa bitnim klijentom.

Novac

Neko će vas podsetiti na vaša dugovanja ili neizmirene obaveze u prvom delu nedelje. Na svu sreću, prilivi su sada mnogo stabilniji, pa zatvorite ova poglavlja da vam ne bi u kasnijem periodu dodatno stvarala probleme. Napravite spisak obaveza i pridržavajte ga se.

Zdravlje

Zdravstveno i niste toliko loše, koliko povremeno imate psihički pritisak. Da se ne lažemo – za jedan deo istog ste i sami krivi. Previše se opterećujete stvarima koje sada ne možete promeniti. Odmarajte, opuštajte se – nađite neki lep trenutak i za svoje zadovoljstvo.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!