VAGA – nedeljni horoskop od 25.04. do 01.05.2016.

Često ćete u ovom periodu zaboraviti na hranu, jer je tempo života i vaših obaveza takav da ćete pokušavati da odjednom budete na tri mesta. Uglavnom ćete pojesti nešto „s nogu“ …za vikend je već drugačija situacija, mnogo ste opušteniji i prijaće vam uživanje u obilnom porodičnom ručku.

Ljubav

Napetost u emotivnim odnosima još uvek će se provlačiti kod parova u prvom delu ove sedmice. Međutim, ovo je nešto što je prolazno i što će predstavljati samo odjeke burnih dešavanja koja su se dogodila pre toga. Zato je ostatak nedelje odličan da sredite svoje poljuljane emotivne odnose i da se ponovo vi i partner okrenete jedno prema drugom. Ne zaboravite da za vikend vaša vladarka Venera ulazi u znak Bika i svoje sedište – vrlo brzo ćete se osetiti mnogo stabilnije nego što mislite. Oni koji su slobodni prošli su kroz jedan takođe buran period. Verovatno je tu bilo i nekih lepih flertovanja, avantura, možda čak i po koji neobavezan odnos. Sada je vreme da se stvari iskristališu i da se vidi vredi li bilo šta od toga što je pokrenuto. Ako je odgovor „ne“ – ne brinite – eto ubrzo novih prilika za vas…

Posao

Opterećenost mnogobrojnim sitnim obavezama i situacijama koje nekako same od sebe iskaču u najnezgodnije moguće vreme obeležiće prvi deo ove nedelje. Još uvek vi niste dovoljno stabilni da sve ovo ne bi uticalo na vas, pa ćete povremeno padati u vatru i biti skloni raspravama sa kolegama i saradnicima. Međutim, stvari će se brzo raščistiti a vi skinuti neke nagomilane probleme sa vrata. Ostatak sedmice je dosta miran, pa se možete posvetiti onome što ste isplanirali od obaveza. Pokušavate da obnovite jednu saradnju sa većom stranom firmom. Ovo će ići dosta sporim tempom.

Novac

Troškovi, troškovi, obaveze koje morate platiti… ili se ovo sve nešto nagomilalo… ili vi to niste regulisali na vreme? No, i pored ovih sitnih neugodnosti, trenutno se ne možete požaliti novčanom situacijom. Dosta stabilna nedelja je pred vama.

Zdravlje

Manjak energije, pad imuniteta – da ne pričamo o tome da se povremeno zaista osećate bezvoljno i premoreno. Vreme je da se više posvetite sebi.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!