LAV – nedeljni horoskop od 25.04. do 01.05.2016.

Ove sedmice tamanite sve što se postavi na sto ispred vas. Uopšte nije važno da li je to tradicionalna ili neka od stranih kuhinja – sve vam je ukusno i dobrodošlo na jelovnik. Nećete izbegavati ni pekare ni restorane brze hrane. Ono što zanemarujete je definitivno povrće – ispravite ovaj propust.

Ljubav

Planete se u vašem polju ljubavi vraćaju unazad, pa će slobodnima verovatno biti primarne obnove nekih odnosa ili kontakata koje su u prethodnom periodu pokrenuli. Sunce u znaku Bika daje vam upornost i istrajnost u ovim pokušajima, ali za rezultate – i nisam sigurna. Ako vam se pak dopada neko koga ste upoznali preko poslovnih okolnosti ili poslovnih saradnika, tu je slika nešto drugačija – ovo je odnos oko koga bi se vredelo potruditi, iako ne očekujte da će se stvari dešavati brzo. Oni u emotivnim vezama ili brakovima sada imaju dosta stabilniju situaciju. Partner je spreman da pređe preko nekih problema iz prošlosti, a vi ste tu da mu date potrebnu podršku. Pošto ste oboje u blagom emotivnom padu, savet za vas bi bio da se više posvetite jedno drugom i da na taj način povratite zajedništvo.

Posao

Kašnjenja, prolongiranja, odugovlačenja – naviknite se da će tokom ove sedmice sve u poslovnom segmentu funkcionisati na manje-više sličan način. Doduše, i vi ste sada dosta stabilniji, čak opušteniji jednim delom i svesni toga da do nekih rezultata ne možete doći baš tako brzo. Oni poslovi koje ste pokrenuli napreduju sporo, moguće je da morate i da pribavite neku dodatnu dokumentaiju, ali ste u priličnoj meri zadovoljni celom situacijom. Konkretne rezultate nekog dogovora saznaćete verovatno tek pred sam kraj radne sedmice. Završetak planiranih poslovnih putovanja vezanih za strance.

Novac

Kod vas u novčanom segmentu definitivno upozorenje – ne pozajmljujte novac drugima, ali ga ni vi ne uzimajte na taj način. Više je nego verovatno da će biti problema sa vraćanjem. Smatrate da ne dobijate dovoljno za svoj posao i verovatno ste i u pravu. Na žalost, sada možete samo ovako funkcionisati…

Zdravlje

Zdravlje je u ovom periodu više nego dobro. Možda biste mogli da povedete malo više računa o ishrani, a ako imate neke hronične tegobe – svakako ih kontrolišite.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!