Nedeljni horoskop – Od 04. do 10. maja 2015.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 04. do 10. maja 2015. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Ovan nedeljni horoskop

Zeleno i crveno povrće, spanać, zelje, kupus, rotkvice, cveklu treba uvesti u svakodnevnu ishranu jer sadrže gvožđe koje je, potencijalno anemičnom Ovnu, veoma potrebno.

Ljubav

Postoje nejasne situacije u oblasti partnerstva i braka tokom ove nedelje. U jednom trenutku se osećate na dobrom putu da odnos dovedete na još viši nivo, ljubav krene da cveta, a onda u sledećem ne znate gde se nalazite i šta vam je činiti. Osećate intuitivno osećanja svog partnera, ali ste zbunjeni pri definisanju razloga njegovog ili njenog ponašanja. Oni Ovnovi koji bi želeli da završe neku svoju postojeću partnersku priču ne bi trebalo da ubrzavaju sam proces tokom ove sedmice. Usamljeni su i dalje sa istim statusom, mada se prošlost želi vratiti na velika vrata. Niko od vas ne želi da ponovo prolazi istti krug kao nekada.

Posao

Na polju posla nije dobro pokrenuti se tek tako. Vladar vašeg 10.polja Saturn se kreće unatraške u Strelcu i dobro je napraviti reorganizaciju planova. Uklopiti ono prošlo sa onim što nas očekuje je neophodno ako želite da se u nekom budućem vremenu pokrenete u dobrom i kvalitetnom pravcu. Tokom ove sedmice bićete pod velikim pritiskom. Može se desiti da vam nadređeni daju posao koji nije vaš ili da vas bukvalno „natrpa“ obavezama. Zahtevi će biti preveliki, a vi već umorni od tapkanja u mesto.

Novac

U polju finansija su vam i tokom ove nedelje postavljeni Sunce i Mars. Trošenje može biti povećano, a procene ni malo dobre kada su svi rashodi u pitanju. Zahtevi porodice, dece su nelegočni, ali vi ne znate kako da se izborite sa velikom potražnjom koju su vam nametnuli.

Zdravlje

Pazite se neočekivanih povreda. Mogući su problemi digestivnog trakta i disajnih puteva. Savetuje se dodatna opreznost i konsultacije sa lekarom.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za maj 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!