Na šta žene troše najviše novca – TOP 5

Da li ste ikada uhvatile sebe da se pitate na šta ste tako brzo potrošile novac? Ako je vaš odgovor “da”, mi smo pronašli 5 stvari zbog kojih vaš novac nestaje.

1.Obuća

Većini žena je slaba tačka, svakako, dobar par obuće. Isto tako, mnoge od nas ne razmišljaju koliko je novca potrebno odvojiti za kvalitetne i moderne cipele ili čizme. Gumene čizme za kišu, tople čizme za sneg, patike za trčanje, elegantne cipele za izlazak, papuče za plažu, baletanke – izbor je ogroman, modela još više. kako uštedeti novac, proći hladnokrvno pored visokih potpeticakoje tako dugo merkate?

2.Odeća

San svake žene je da pored svog kutka u kući, ima i svoj garderober pun odeće za svaku priliku. Verujemo da ste se puno puta zatekli ispred ormana i zamislili savršenu kombinaciju, ali vam fali baš onaj deo odeće koji će je upotpuniti. Između ostalog, ko ne bi voleo da ima raznovrsni i šarenoliki orman poput Keri Bredšo?

3. Šminka

Sve je više žena koje sebi ne bi dopustile da izađu iz kuće bez bar malo šminke. Maybelline, Max Factor, Aura, M.A.C., L’oreal… Kako znati šta prija vašem licu ukoliko ne isprobate skoro svaku marku? Naravno, posledica toga je prazan novčanik. Da bi bilo bolje vama i vašem novčaniku, vodite se onom čuvenom rečenicom ,,lepota je u umerenosti“.

4. Frizer

Kako bi vam kosa bila zdrava i lepa, potrebna je redovna nega. Pošto ta nega zahteva dosta vremena, većina žena se odlučuje za odlazak kod frizera. Obzirom na to da se na svečane događaje obično odlazi sa nekom interesantnom i privlačnom frizurom, a malo žena ume da napravi istu, stoga to prepuštaju profesionalcu.

5. Kafenisanje sa drugaricama

Posle toliko šopinga i brige o lepoti, obično odmor od svega toga nađemo u tračarenju i ispijanju kafe sa najbližim krugom prijateljica. Pošto su žene poznate po tome da mogu da pričaju u nedogled bez prestanka, nemoguće je zaustaviti se na jednoj kafi i otići. Jer, kako ne ispričati drugaricama svaki detalj koji se dogodio od vašeg poslednjeg viđanja?

Jedino što možemo da zaključimo je samokontrolom do punijeg novčanika 🙂

 

error: Content is protected !!