BIK – nedeljni horoskop od 02. do 08. 05.2016.

Naglašen apetit, uživanje u hrani, hedonizam – ovo su vaše predispozicije za nedelju koja je pred nama. Budite sigurni da ćete na ovaj način vrlo brzo nabaciti koje kilogramče, ali i opteretiti želudac i otežati varenje. Definitivno vam se preporučuje da budete umereni.

Ljubav

Mlad Mesec u vašem polju ličnosti u drugom delu ove sedmice, doneće drugačije razmišljanje i postupanje u emotivnom delu. Ukoliko ste u vezi ili braku, počećete mnogo više da obraćate pažnju na partnerove potrebe. Svojom ljubavlju i pažnjom prema vašem odnosu sada možete uzdići vašu vezu na mnogo jači način. evidentan je i porast strasti, pa su sada lepi dani, puni uživanja pred vama. Osećaćete se više nego dobro.

Ukoliko ste sami, stelijum planeta u vašem znaku povećava uticaj koji imate na suprotni pol. Lako stupate u kontakt sa zanimljivim osoba, lako osvajate i u ovom periodu se mogu formirati neke zanimljive vezice koje bi mogle imati stabilnu budućnost. Doduše, pojedini će još uvek biti okupirani prošlošću – u drugom delu nedelje je moguće ostvariti kontakt sa bivšim. Ukoliko to želite…

Posao

Vi se tokom ovog perioda osećate stabilno, znate šta je ono što želite i bez ikakvog zastoja idete ka tome. Ono što vam malo ne ide na ruku jeste retrogradnost vladara polja posla, Merkura, pa će vam za neke poslovne projekte trebati više vremena da ih privedete kraju. Takođe, ova pozicija može doneti da vi lično pravite neke propuste, pa je više nego poželjno da ni u jednoj situaciji ne žurite. Dva puta razmislite, proverite, pa tek onda delujte. Imate potpunu podršku kolega, pa je sada timski rad nešto što će vam doneti najviše uspeha u poslu. Privatni segment ide ka jačanju, nove ponude za vas su blizu.

Novac

Finansije neće funkcionisati baš toliko dobro, jer postoje obaveze koje ćete morati da ove sedmice ispoštujete i zatvorite. Novčani prilivi mogu kasniti, ali zato možete naplatiti nešto što ste u prethodnom periodu odradili. Generalno – krajnji saldo će otprilike biti na nuli. Pozitivnoj…

Zdravlje

Sunce i Venera u vašem znaku daju vam podršku i popravljaju zdravstveni segment. Ipak, savetuje vam se da ne preterujete sa hranom i da se krećete više.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!