BLIZANCI – nedeljni horoskop od 02. do 08.05.2016.

Dok vladar vašeg znaka ide retrogradnim hodom, vašem organizmu je potrebna lagana, uravnotežena ishrana. Izbacite sa svog menija proizvode koji se baziraju na belom brašnu, smanjite unos masti i šećera. Manji obroci, više svežeg, naročito zelenog povrća u ishrani.

Ljubav

Na potpuno drugačiji način ćete doživljavati situacije u emotivnim vezama i brakovima. Kao da ste izašli iz jednog perioda zastoja i sada ste spremni da se u potpunosti posvetite obnovi odnosa na pravi način. Ova sedmica vama i vašoj voljenoj osobi uglavnom donosi dobre trenutke, ispunjenost i zajedništvo. Možda će vam trebati malo više vremena da se dogovorite oko nekih zajedničkih planova, ali generalno gledano – dobar period je pred vama.

Blizanci koji su usamljeni možda još uvek nisu spremni da se otvore ka novim emotivnim iskustvima. Vladar vašeg znaka ide retrogradno i ne može se poreći da je emotivna prošlost još uvek prisutna u vašim mislima. No, jedna zanimljiva osoba počinje da šalje signale i na vrlo jasan način vam pokazuje da joj se iskreno dopadate. Pustite da sve ide spontano…

Posao

U poslovnom segmentu će sam početak sedmice doneti brzinu u dešavanjima i možda ćete morati navrat nanos da završavate neke poslovne obaveze. Ostatak sedmice je već mnogo opušteniji, dosta toga uspevate da privedete kraju i bićete zadovoljni postignutim. Mlad Mesec u polju podsvesti doneće vam da na drugačiji način razmišljate, svesni ste da neke svoje planove morate prilagoditi trenutnim okolnostima, ali spremni ste da sačekate i uložite potreban trud. Neki dogovori će sada postati aktuelni, ali ćete na njihovu pravu realizaciju morati još malo da sačekate. Dobar odnos sa kolegama i šefovima.

Novac

Novčana situacija je uvek promenljiva kod vas, pa se nemojte iznenaditi povećanim troškovima početkom ovog perioda….da biste već par dana kasnije bili u potpunosti zadovoljni prihodima. Angažujte se oko nekih dodatnih poslova, sa ove strane vam mogu doći dosta solidni prilivi novca.

Zdravlje

I vladar vašeg znaka, ali i vladar polja zdravlja idu retrogradnim hodom. Ovo samo naglašava potrebu da obratite više pažnje na ovaj segment. Odmarajte se dovoljno.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!