ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 02. do 08. 05.2016.

Ako ste onako, ljudski prionuli na neku dijetu, a ona ne daje rezultate nikako (broj kilograma na vagi ostaje apsolutno isti) razumite da je u pitanju metabolizam koji je u ovom periodu nešto usporeniji. Nemojte odustajati ako imate nameru da se u neko skorije vreme „uvučete“ u omiljene farmerke.

Ljubav

Ove sedmice, i to u njenom drugom delu mlad Mesec je u polju ozbiljnih partnerstava i braka. I vi sami, ako imate emotivnog partnera, osećate da su se neke stvari promenile. Shvatate gde ste i na koji način grešili u odnosu sa voljenom osobom i spremni ste da se vratite „korak unazad“ i ispravite to. I vaš partner se sada ponaša mnogo drugačije, stabilniji je, otvoreniji i pokazuje veću pažnju i bliskost. Pred vama dvoma su neki lepi dani, kada će ljubav i strast biti u porastu. Opustite se i uživajte, zaslužili ste. Kod onih koji su usamljeni, stvari su se nekako nakupile i počinju da vas pritiskaju.

Smeta vam samoća, smeta vam što neku prošlost još uvek niste u potpunosti izbrisali iz glave, a svesni ste da se tu više ništa ne može uraditi. Pustite da se stvari slegnu. Biće ljubavi za vas, kada joj bude vreme…

Posao

Retrogradni Saturn i Mars su u polju posla i novca i evidentno je da sva vaša energija sada ide na ovaj segment. No, rezultati vam dolaze i to konstantno, tako da nije iznenađujuće što će se taj trend ne samo nastaviti, nego i pojačati u ovoj nedelji. Sada su vam najbitnije poslovne saradnje, tu ulažete sebe, ali ne možete da ne primetite da vi više ne tražite druge, već oni traže vas. Odgovorno izmirujete svoje obaveze, ali se u ovom periodu ipak spremite na blaga kašnjenja i na neke zastoje na koje nećete moći da utičete. Moguće su obnove saradničkih odnosa sa jakim klijentima iz prošlosti. Rad sa strancima.

Novac

Koliko god zaradili (a zarade su više nego izvesne) ipak primećujete da sav novac samo prosleđujete dalje. On odlazi na troškove, na neke nove, manje investicije i na pokrivanje dugovanja iz prethodnog perioda. Takav način funkcionisanja se nastavlja i ove sedmice.

Zdravlje

Još uvek niste u svom najboljem psiho fizičkom izdanju, ali vidi se da se situacija popravlja. I dalje je potrebno da vodite računa o sebi. Krećite se što više na svežem vazduhu.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!