RIBE – nedeljni horoskop od 02. do 08. 05.2016.

I sami ste svesni da vam je sistem za varenje u ovom periodu osetljiv i da vam neke namirnice ne prijaju. Neće vam odgovarati teška i previše masna hrana, izbegavajte mnogo testenina, ali i slatkiša. Budite umereni u svemu i trudite se da hrana na vašem tanjiru bude što raznovrsnija.

Ljubav

Puno polje kretanja, komunikacije, okoline, kao i mlad Mesec u drugom delu nedelje u ovom polju donosi Ribama ono što im je toliko potrebno već duže vreme – pokret, razgovore, nova poznanstva. Neki zanimljivi ljudi ulaze u vaš život, ali nemojte žuriti pokušavajući odmah da sa nekim od njih ostvarite emotivnu povezanost. Bolje prvo uživajte u dešavanjima, dajte sebi vremena da se opustite i zaista zainteresujete za nekog. Ljubav nije daleko od vas, ne jurite je, ona će sama pronaći svoj put.

Ribe koje su u emotivnim vezama i brakovima i dalje su u periodu neizvesnosti i problematike u svojim odnosima. Sada je neophodno vaše veće angažovanje i posvećenost partneru i pored toga što on ne reaguje na način na koji biste vi želeli. Trudite se, sve ovo će doneti rezultate vrlo brzo.

Posao

Ne zaboravite da je sada neophodno da budete aktivni da biste izvukli maksimum iz ovog perioda koji je pred vama. Doduše, neke situacije će se otvoriti same od sebe, ali se nemojte pouzdati samo u svoju srećnu zvezdu. Vladar polja ozbiljnih poslovnih partnerstava ide retrogradnim hodom, pa je sada moguće obnoviti neke saradnje iz prošlosti, ili sa postojećim partnerima preispitati dogovore i možda izvući neku veću korist za sebe. Privatnici bi trebali više da porade na reklamiranju, ali će im svakako posao dolaziti preko preporuka. Saradnje sa strancima su sada u blagom zastoju.

Novac

Na žalost, finansijskim segmentom nećete biti u potpunosti zadovoljni. I sami ste svesni da ulažete mnogo više truda nego što imate koristi, ali neku formu izlaza sada možete pronaći u dodatnim poslovima koji bi bili prilično lepo plaćeni.

Zdravlje

Kod starije populacije može doći do zastoja rada želuca i creva. Moguća je opstipacija i nadimanje. Mlađi mogu imati probleme sa nesanicom. Generalno – ne baš naročit period za vas.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!