LAV – nedeljni horoskop od 02. do 08. 05.2016.

Nastavlja se trend uživanja u svakom zalogaju. Lavovima se otvorio „lavovski“ apetit, ali nećete se „bacati“ samo na mesto i mesne proizvode – nikako nećete propuštati omiljene kolače, slatkiše, torte. Pašće tu i poneka čaša vina jer sada želite da sebi maksimalno ugodite.

Ljubav

Sa dve dosta teške planete u polju ljubavi, Lavovi kao da u ovom periodu još uvek nisu spremni da se u potpunosti prepuste novim emotivnim izazovima. Neki put vam smeta ova situacija, neki put ne, a Lavovi će je različito koristiti. Neki od vas će se okrenuti provodu, zabavi, druženju sa prijateljima i čekati da se pojavi neko ko bi ih na pravi način animirao. Drugi će pak uletati u neobavezne odnose, vođeni isključivo strašću, moguće i sa osobama koje su zauzete ili sa većom razlikom u godinama. Vaše vreme za prave emocije nije toliko daleko, za sada je situacija takva kakva je.

Oni koji su u vezama i brakovima imaju jednu dosta statičnu situaciju sa partnerom, gde bi samo trebalo voditi računa da ne dođe do većeg distanciranja. Pokušajte da se više posvetite jedno drugom i provodite vreme zajedno.

Posao

Vaše polje karijere je puno planeta, a tu će se u drugom delu nedelje dogoditi i mlad Mesec. Očigledno je da Lavovi ulaze u jedan mnogo bolji poslovni period, ali mislim da prave rezultate neće moći da ostvare baš sada, već da će sačekati još nedelju ili dve. Savetovala bih da, pošto vaš vladar posla Merkur ide retrogradno, sada preispitate svoje planove, odradite neke ispravke i u suštini – uradite sve ono što je do vas po pitanju nekih bitnih dogovora i poslovnih projekata. Imate podršku šefova i nekih važnih ljudi za svoje planove. Obnova saradnje sa bitnim klijentom iz prošlosti. Bićete zadovoljni postignutim.

Novac

Opterećenost obavezama i neplaćenim računima kod vas je evidentna unazad duže vreme. Iako nećete uspeti da sve rešite brzo, jasno vam je da polako čistite neke stvari. Novac tokom ove sedmice dolazi sa blagim zakašnjenjem. Ipak, dobre prilive imate preko dodatnih poslova i angažovanja.

Zdravlje

Zdravstveni segment je stabilniji nego u prethodnom periodu, ali je potrebno da promenite neke ustaljene navike kod vas. Više kretanja, raznovrsnija ishrana.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!