DEVICA – nedeljni horoskop od 02. do 08.05.2016.

Drage moje, ako hoćete da izgledate baš baš lepo u onoj novoj haljini koju ste kupile pre neki dan, moraćete sebi da uskratite po koje zadovoljstvo kada je hrana u pitanju. A ove sedmice ste, kao za baksuz, gladni svaki čas. Pa šta da radite kada sve tako opojno miriše i prija oku i nepcu…

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima samo će prvi dani ove sedmice biti protkani nekom napetom atmosferom, ali je ovo brzo i lako rešivo. Moguće je da nećete uspeti da se dogovorite oko neke situacije. Ostatak nedelje vam donosi dobro raspoloženje sa partnerom, veliku okrenutost jedno ka drugom i spremnost da se posvetite zajedničkom odnosu. Ukoliko ste od onih koji su u ovom periodu usamljeni – vi još uvek niste u potpunosti izašli iz začaranog kruga prošlosti. Malo-malo pa se u mislima vraćate ka bivšem emotivnom partneru, a neki će pokušavati da uspostave i ponovnu komunikaciju.

Ipak, najviše ste trenutno okrenuti sebi, svojim razmišljanjima i planovima, ali i spremniji da izađete u svet, među ljude, ponovo prigrlite svoje društvo i prijatelje. Počećete da primećujete nove prilike…

Posao

Mlad Mesec u polju planova u drugom delu ove sedmice, doneće nove prilike Devicama da realizuju ono što su zamislili. Ovaj se aspekt vezuje i za saradnju sa inostranstvom, pa računajte da se pred vama otvara vreme kada ćete se aktivnije uključivati u dogovore sa strancima. Nemojte smetnuti sa uma da vladar vašeg znaka Merkur ide retrogradnim hodom, i da je potrebno da svim poslovima i dogovorima pristupate pažljivo i obazrivo. Moguće su greške, propusti, nesporazumi u komunikaciji. Ipak, ova sedmica vam donosi stabilnu poslovnu situaciju, iako će sve ići dosta sporije od očekivanog.

Novac

Ako ćete nečim moći da budete zadovoljni u potpunosti – onda su to novčani prilivi. Takođe, otvoriće vam se mogućnosti i za dodatne zarade, ali će one zavisiti od vaše spremnosti da se angažujete. Hvatajte sada svaku priliku da stabilizujete novčani segment.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije loš, ali i dalje treba obratiti pažnju na organizam, i to najviše na stomačnu regiju. Promenite neke loše navike u ishrani.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!