RAK – nedeljni horoskop od 02. do 08. 05.2016.

Ni vas tokom ove sedmice neće mimoići želja za uživanjem u hrani. Pored toga – tokom celog ovog perioda imaćete pozive na što poslovne, što privatne ručkove i večere. Vrlo često ćete i sa prijateljima otići na druženje i klopu. Vreme kao stvoreno da nabacite neki kilogram viška.

Ljubav

Slobodni su u periodu kada će se polako distancirati od nekih bivših emotivnih povređenosti. U postupku ste svođenja računa sa prošlošću, još neko vreme će vam se ona provlačiti kroz misli, ali evidentno je da vam ovaj period donosi velike šanse da u potpunosti presečete. Ono što vam ide na ruku je mlad Mesec u polju prijatelja, druženja, zabave, izlazaka – i aktivno ćete se tokom ove sedmice uključiti u drštvena dešavanja. Ne kažem da će se odmah pojaviti baš „onaj pravi“ za vas, ali ćete ostvriti neke zanimljive kontakte, i posle dužeg perioda, osećati se jako dobro.

Solidna situacija je i kod Rakova koji su u vezama i brakovima. Kod vas je evidentan porast emotivnosti i naklonosti prema partneru, pa ste spremniji da pređete preko nekih nesavršenosti u svom odnosu i poradite na obnovi povezanosti i ljubavi.

Posao

Postoji nesklad između vaših planova i trenutnih okolnosti koje nisu na vašoj strani. Ipak, ovo će vas samo blago zadržati i usporiti, neke situacije ćete morati da preispitate, da ispravite greške ili nadogradite planove. Vladar polja komunikacije, Merkur, trenutno je u retrogradnom hodu, pa je potrebno biti pažljiv i strpljiv u dogovorima. Očekujte prolongiranja i kašnjenja nekih bitnih informacija. Ovaj period vam ipak daje dobre šanse, jer imate veliku podršku od strane drugih, a neki ljudi će biti spremni da stanu iza vaših planova i poguraju vas. Preko veze dolazite do jedne važne poslovne ponude.

Novac

Finansijski segment je stabilan, prilivi su redovni, što vam daje veliku nadu da ćete uspeti da zatvorite neke obaveze koje su se nagomilale u prethodnom periodu. Rešavanje dugova ne ide onom brzinom kojom želite, ali ipak nazirete kraj nekim problemima.

Zdravlje

Postavke planeta u polju zdravlja su dosta opterećujuće. Lak gubitak energije, problemi sa imunitetom, a kod hroničnih bolesnika neophodno je obavljati česte kontrole kod nadležnih lekara.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!