STRELAC – nedeljni horoskop od 02. do 08. 05.2016.

Stelijum planeta u znaku Bika deluje na vas u smislu da ne možete da odolite niti jednom sočnom zalogaju. Doduše, ljudski se trošite, pa vam je sada malo više hrane neophodno da bi organizam funkcionisao kako treba. Ipak jedan savet – i dalje imate manjak svežeg povrća u ishrani.

Ljubav

Odavno već emotivni deo ne funkcioniše onako kako biste vi želeli. Vaša su raspoloženja promenljiva, čas ste prisutni, topli, nežni prema voljenoj osobi… čas se ograđujete kamenim zidovima, povlačite, distancirate. Partner je trenutno u stabilnijoj poziciji od vas i pokušavaće da probije vaše blokade, što će u ovoj nedelji i rezultovati nekim boljim pomacima. Doduše, teško je da će ovo biti dovoljno da u potpunosti stabilizuje vašu vezu, ali ipak ćete imati par dana pred sobom kada problemi nekako padaju u drugi plan.

Oni Strelčevi koji su usamljeni pred sobom imaju najviše mogućnosti za neke neopterećujuće i neobavezne odnose. Niste u fazonu da se sada vezujete, da gradite bilo šta ozbiljnije. Neki još uvek razmišljaju o prošlosti, o greškama bivšeg partnera, ali i o svojim postupcima…

Posao

Očigledno je da ste u ovom periodu nezadovoljni, kakvi god bili poslovni rezultati. Ne znači ovo da trenutno tražite previše, već ste svesni koliko ulažete truda, a rezultate dobijate na kašičicu ili polovično. Ipak, nekih pomaka na bolje će tokom ovog perioda biti. Vi ćete se na malo drugačiji način postaviti prema saradnicima i kolegama, i dobićete pozitivnu reakciju sa njihove strane. Sada se mogu obnoviti i neki važni kontakti sa jačim firmama, ali i sa šefovima ćete doći do bolje komunikacije. I vama će retrogradni Merkur povremeno smetati, dovodeći do sitnih grešaka i problema sa partnerima.

Novac

Novac vam dolazi prilično redovno, neke isplate su se sada u potpunosti ustalile, a ima naznaka da ćete naplatiti i neko potraživanje od prethodno obavljenih poslova. Ono što vam i dalje ne ide na ruku su troškovi, pogotovo vezani za kuću ili privatan posao.

Zdravlje

Mnogo radite, mnogo se energetski trošite. Poneki put se iscrpljujete do krajnjih granica. Više odmaranja, više relaksacije, više raznovrsne ishrane bogate vitaminima.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!