JARAC – nedeljni horoskop od 02. do 08. 05.2016.

Vi ste trenutno u takvom emotivnom raspoloženju, punog srca, pa ni ne obraćate mnogo pažnje na to kada i da li jedete uopšte. Lepo je biti zaljubljen, ali ne bi bilo dobro da vam neke romantične momente pokvari krčanje vaših creva koja zazivaju u pomoć. Najbolja varijanta – izvedite voljenu osobu na ručak!

Ljubav

Lepe vesti Jarčevima u emotivnom segmentu. Ukoliko ste u vezi ili braku, sada će situacije krenuti na bolje između vas i voljene osobe. Nije sve savršeno, ali se vidi da oboje ulažete dodatni trud da rešite probleme i jače se povežete. Kod pojedinih parova sada može biti i razgovora o prinovama, kao i kompletnoj budućnosti vaše veze. Ukoliko ste jedan od usamljenih Jarčeva, sve se nekako „namešta“ samo od sebe da se u ovom periodu ozbiljno vežete. Stelijum planeta u polju ljubavi, ali i mlad Mesec u drugom delu ove nedelje otvaraju pred vama neke divne, ispunjene zadovoljstvom i srećom, momente.

Moguće je da ste već upoznali osobu sa kojom ćete u ovoj nedelji doživeti ljubavno ispunjenje. Jedino što je potrebno je da se malo aktivnije uključite, ne propuštajte prilike koje su pred vama!

Posao

Prvi radni dani ove nedelje biće najnapetiji, ispunjeni problemima u komunikaciji sa saradnicima i nerazumevanjem. Trebaće vam strpljenja da ove situacije sredite, ali i da ispravite neke greškice koje ste vi lično u brzini napravili. Ostatak nedelje je prilično miran, uglavnom ćete biti usmereni na svakodnevne obaveze i kontakte sa saradnicima i poslovnim partnerima. Retrogradni Merkur je vladar polja poslovnih obaveza, pa nemojte kasniti sa završavanjem istih, a preispitajte se i da li ste nešto u prethodnom periodu propustili da uradite. Obnavljanje kontakata sa jačom firmom iz inostranstva.

Novac

Uspeli ste da „uhvatite ravnotežu“ i izbalansirate prilive i troškove. Obradovaće vas i neki novci koji dolaze na konto prethodno odrađenih poslova. Vaša dodatna angažovanja takođe vam obezbeđuju solidne prilive, a možete zaraditi i na konto hobija, talenata, kreativnosti.

Zdravlje

Vladar vašeg znaka, ali i vladar polja zdravlja idu retrogradnim hodom. Ovo je period kada treba uzeti više vremena za sebe, odmarati se i biti okružen pozitivnim ljudima koji vas „dižu“.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!