VODOLIJA – nedeljni horoskop od 02. do 08. 05.2016.

Vodolije su tokom ovog perioda spremne da ugađaju sebi. Vrlo često ćete okupiti porodicu ili drage ljude, prijatelje na zajednički ručak kod vas ili u nekom lepom restoranu. Što vas je više, to bolje i veselije. Malo „skrešite“ konzumaciju slatkiša i sve će biti u najboljem redu…

Ljubav

Stabilan ljubavni period je pred onimau emotivnim vezama i brakovima. Prija vam kada ste zajedno i kada ste okruženi dragim ljudima, ukućanima, prijateljima. Ovo će biti jedna mirna sedmica (neki bi rekli – pomalo statična) kada ćete se vas dvoje truditi da ugađate jedno drugom. Samo neka tako nastavi i na dalje. Što se tiče onih koji su slobodni, prvo bih napomenula da vladar vašeg polja ljubavi ide retrogradno. Bivša ljubav sada vas može ponovo potražiti, i neki jači kontakti bi čak mogli biti ostvareni.

Međutim, pitanje je u kom pravcu ovaj „reanimirani“ odnos zaista ide, pa nemojte odmah zamišljati budućnost i ono „i živeli su srećno i zadovoljno do kraja života“. Pustite neka vreme da svoj sud. Nekih posebnih noviteta u ovom periodu neće biti, malo druženja sa prijateljima i to je to…

Posao

Prvi dani u ovoj sedmici dovešće do neke neusaglašenosti u odnosu sa poslovnim saradnicima. Moguće su zbunjujuće i konfuzne situacije, pogrešno protumačene informacije, komplikovanje dogovora. Savet je da ne reagujete na brzinu i impulsivno, bolje je da pustite da se sve samo od sebe „slegne“ i raščisti. Ostatak nedelje je prilično dobar po vas, osim što morate voditi računa o retrogradnosti Merkura – neke greške su sada moguće, kao i prolongiranje situacija koje su vam bitne. Najbolje će u ovoj sedmici proći oni koji se bave privatnim poslovima, idu vam nove saradnje, ali i obnova kontatkata sa klijentima.

Novac

U privatnom segmentu povećanje prihoda i naplata starih potraživanja. Generalno – Vodolije neće moći da se pohvale bajnom situacijom što se novca tiče, pa će potražiti izlaz u dodatnim poslovnim aktivnostima. Sklanjajte dugove, jedan po jedan.

Zdravlje

Bolja zdravstvena situacija po vas, u ovom segmentu osećate priliv veće energije. Ipak, i dalje je neophodno baviti se više sobom, svojim odmaranjem i uvođenjem zdravih navika.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!