Bik nedeljni horoskop od 03. do 09.08.2015.

Ove nedelje promenljiv apetit. U prvom delu sedmice još uvek ćete se držati uobičajenih navika (loših) ali pošto baš u tom periodu možete osetiti tegobe sa varenjem, i to velike – brzo ćete se okrenuti nešto zdravijem načinu ishrane. Jako će vam biti potrebna biljna vlakna, pa nemojte zaobilaziti povrće u velikim količinama. Od voća – u neograničenim količinama lubenica, grejpfrut, pomorandža.

Ljubav

Vladarka vašeg znaka, Venera – vratila se u polje doma i porodice. Bračni odnosi su dobili još jednu šansu za popravku. Daleko od toga da će ovo biti lagano, vi i partner imate još mnogo toga što trebate da sredite, ali dobro je što ste oboje voljni da pokušate. Srećna kombinacija vaše vladarke i Jupitera događa se po drugi put (ostala je još jedna konjukcija, ali u znaku Device) i ovaj trenutak označava tu jaku želju za promenom koja sada može i nastupiti. Slobodnima jedan moćan susret ide u drugom delu ove sedmice. Ovo može biti osoba koju znate od ranije (možda ste i imali neku kratkotrajnu aferu sa njom) i sada se ponovo susrećete. Evociraćete uspomene i pričati dugo, dugo. Nemojte se iznenaditi ukoliko u narednim danima opet dobijete poziv za susret.

Posao

Vladar polja posla i novca Merkur se, na žalost – tek pred sam kraj nedelje prebacuje u svoje sedište i znak Device, tako da ćete blagodeti od ovog tranzita osetiti nešto kasnije. Tokom ovog perioda čekate da nešto što ste predložili ili pokrenuli konačno „aminuju“ šefovi i to će se i dogoditi sredinom nedelje. No, u istom periodu vam dolaze i nagoveštaji nekih promena koje vam se uopšte ne dopadaju. Moguće je da firma u kojoj radite vrši reorganizaciju, smanjuje broj radnih mesta ili raspoređuje dodatne obaveze zbog povećanog priliva posla. Sigurno je da će i vama zapasti jedan deo ovog kolača.

Novac

Kao na iglama, čekate vesti o nekom novčanom prilivu. Ovo je nešto što ste odavno odradili a još uvek niste uspeli da naplatite. Ne brinite – novac stiže. Kad god došao – dobro došao!

Zdravlje

Nekih tegoba ne možete tek tako lako da se otarasite. Konstantno izbegavate da odete kod lekara, ali to nećete moći da odlažete još dugo.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!